Haberler

Bayrampaşa Belediyesi'nin "Bereket Ekspresi"

Güncelleme:

"Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlatılan, "Bereket Ekspresi"nin ikinci durağı olan Eskişehir garında 3 bin 500 kişilik iftar yemeği verildi.

İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesi'nce, "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlatılan, "Bereket Ekspresi"nin ikinci durağı olan Eskişehir garında 3 bin 500 kişilik iftar yemeği verildi.

Tarihi Eskişehir garında güzel bir iftar programında birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Bayrampaşa Belediyesi'nin yürütmüş olduğu iftar programı için Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'e teşekkür etti.

Kısa bir zaman içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Eskişehir'in İstanbul'a hızlı bir şekilde kavuşacağını belirten Koca, düzenlenen iftar programı ile gönülleri birleştirdiklerini ve İstanbul ile olan muhabbetlerini artırdıklarını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ise Bereket Ekspresi'nin hem Balkanlarda hem Anadolu'da ramazan ayı süresince devam edeceğini aktardı.

İftar yemeğine, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acar, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü de katıldı.

Trenin diğer durakları Yozgat'ın Yerköy ve Şefaatli ilçeleri, Kayseri, Sivas, Malatya, Mersin, Karaman, Konya, Afyonkarahisar, Manisa'nın Salihli, Aydın'ın Nazilli, İzmir'in Selçuk ve Tire ilçeleri, İzmir, Soma ve Manisa olacak.

Toplam 100 bin kişiye iftar yemeği verilecek etkinliğin son durağı ise Balıkesir. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Bayrampaşa Eskişehir Ak Parti İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title