Haberler

Bayramlaşma Programı

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğünce bayramlaşma programı düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğünce bayramlaşma programı düzenlendi.

Platformun İl Koordinatörlüğünce Sümer Park'ta düzenlenen bayramlaşma programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Katılımcıların salavatlarla bayramlaştığı programa, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yapıcıoğlu, program sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın ilk günü Van'ın kent merkezinde bomba patlatmanın melun bir iş olduğunu ve kelimelerle izah edilemeyeceğini söyledi.

Tek tesellinin can kaybı yaşanmaması olduğunu dile getiren Yapıcıoğlu, bayram günü bomba patlatılmış olmasının hiçbir kutsalın tanınmadığı anlamına geldiğini belirtti.

"Şehrin en merkezi yerinde sivil insanların bayramlaşmak için dolaştıkları bir alanda bombanın patlatılması halka hiç değer verilmediği veya onların hiç umursanmadığını çok net bir şekilde ortaya koymaktadır." diyen Yapıcıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in aile mezarlığına bomba döşenmesinin de insanlık dışı hatta insanlığa düşman olanların yapacağı bir olay olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Zekeriya Yapıcıoğlu Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title