Haberler

Bayramiç'ten Kısa Kısa

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü yangın sezonu öncesi düzenlediği etkinlikte mevlit okutup, halka pilav dağıttı.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü yangın sezonu öncesi düzenlediği etkinlikte mevlit okutup, halka pilav dağıttı.

Orman İşletme Müdürü İsmail Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, işletme çalışanları olarak ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Yangın sezonu öncesi mevlit okutup katılımcılara pilav ikramında bulunduklarını anlatan Uzun, "Bugüne kadar orman işletmesinde çalışan ve yaşanan çeşitli olaylarda hayatını kaybeden personelin anısına ve yeni sezonu hatasız kazasız atlatmak ve personelin kaynaşması açısından böyle bir etkinlik gerçekleştirdik" dedi.

Etkinliğe Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mutlu, kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, orman personeli ve çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Muhtarlar sandık başında

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde görev yapan 79 muhtar, İlçe Muhtarlar Derneği yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti.

İlçede görev yapan 75 köy muhtarı yeni dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerini belirlemek için oy kullandı. Üç köy muhtarının aday olduğu seçimde mevcut başkan İbrahim Bingül seçime katılan muhtardan 62 ikisinin oyunu alarak yeniden dernek başkanı seçildi.

Bingül, seçilmesinin ardından oy kullanan muhtarlara ve davetlilere teşekkür ederek, "Değerli muhtar arkadaşlarıma bana gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Yönetim kurulum ile birlikte güvenlerine layık bir şekilde görevimizi sürdüreceğiz" dedi.

Seçime, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mutlu, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kaya, İlçe Özel İdare Müdürü Erdinç Okur, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Emin Saran, Halil Behçet Erdal, Ali Rasin Acar, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü İsmail Uzun Bayramiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title