Haberler

Bayramiç Sgk Hizmet Binası Kaba İnşatı Tammalandı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yapılan SGK Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yapılan SGK Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. İl Müdürü Basri Tümsek, binanın yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün en kısa sürede açılacağını söyledi. İnşaat alanını gezen Tümsek, "Kurum hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması amacıyla, Bayramiç te de Sosyal Güvenlik Merkezi kuruyoruz. Yüklenici firma olan AZEK Mad.İnş.Tur.Med.İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti. 20 Nisan 2015 tarihi itibariyle inşaata başlamış ve teslimat aşamasındadır. Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkezimiz 485 m2 yeni hizmet binasıyla faaliyetine tahmini olarak 2016 Mart ayında başlayacaktır. ve bizler, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hizmet kalitemizi sürekli artırma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Tümsek, Bayramiç ilçesinde 523 işyeri, 2 bin 590 sigortalı, 2 bin 490 Bağ-kur'lu, 721 Emekli Sandığı olmak üzere 5 bin 801 çalışan bulunduğunu da hatırlattı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Bayramiç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title