Haberler

Bayramiç MYO'da Şenlik Havasında Mezuniyet

Güncelleme:

Bayramiç MYO öğrencileri okulun konferans salonunda ve bahçesinde gerçekleştirilen törenle mezun olmanın sevincini aileleriyle paylaştı.

Bayramiç MYO 18. mezuniyet törenine Kaymakam Osman Yenidoğan, Belediye Başkan Vekili Ergün Tüzgen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Özcan Özen, Deniz Bilimleri MYO Müdürü Harun Yıldız, Biga MYO Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar, Ayvacık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selçuk Berber, Turizm Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Okan Mercan, AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan, CHP İlçe Başkanı Kaya Taşdöven, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan İşcen, İlçe Müftüsü Muharrem Ateş ile öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Bayramiç MYO öğrencilerinin hazırladığı Bayramiç MYO'da sene boyunca gerçekleştirilen aktiviteleri gösteren sunum ile devam etti. Arkadaşları adına konuşma yapan Gıda Teknolojisi Programı mezunu Havva Erbağ yaptığı konuşmada "Mezun olmanın sevincini ve ayrılığın hüznünü bir arada yaşıyoruz. Gerek eğitim gerekse sosyal olarak bizi hayata hazırlayan başta Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır başta olmak üzere bütün hocalarımıza arkadaşlarım adına teşekkür ederim." diyerek, öğrenim hayatı boyunca kendilerinden desteklerini esirgemeyen tüm akademik ve idari personel ile mezuniyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bayramiç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır da konuşmasında gerek ÇOMÜ'nün gerekse Bayramiç MYO'nun eğitim öğretim kalitesini yükseltmek için katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, "Ülkemize katkısı olacak başarılı öğrenciler yetiştirebilmekti tüm hedefimiz. Eğitim kalitemizi yükselterek bunu başarmaya çalıştık hep. Şimdi mezun olan öğrencilerimin gözlerinde bu parıltıyı gördüğüm için çok mutluyum" dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam konuşmasında böyle mutlu bir günde öğrencilerin yanında olduğu için çok mutlu olduğunu, öğrencilerin hem sosyal aktivitelerini gerçekleştirmeleri hem de eğitim öğretimlerini başarı ile tamamlamalarının mutluluk verici olduğunu, bundan sonraki hayatlarında da ÇOMÜ'yü başarı ile temsil edeceklerinden emin olduğunu vurguladı.

Bayramiç Kaymakamı Osman Yenidoğan ise mezun olan öğrencileri kutlayarak hayatlarında başarılı olmaları için bundan sonra da hep yanlarında olacağını söyledi.

Bayramiç MYO birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması ile devam eden törende onur belgesi almaya hak kazanan Havva Erbağ'a belgesi ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam tarafından takdim edildi. Diğer öğrencilerin de belgelerini almalarının ardından Bayramiç MYO'da kurulan standları gezen davetliler ve ailelere pilav ikramında bulunuldu. Müzik dinletisinin ardından şenlik havasında geçen tören son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Yenidoğan Bayramiç Ayvacık Biga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title