Haberler

Bayramı Fırsat Bilen Oltacılar Umduğunu Bulamadı

Kurban Bayramı tatilinin son gününü fırsat bilen oltacılar avlanmak için Boğaza koştu.

Kurban Bayramı tatilinin son gününü fırsat bilen oltacılar avlanmak için Boğaza koştu. Deniz suyunun henüz sıcak olduğunu ve Boğaz'ın açıklarında ağla avlanan tekneler nedeniyle lüfer gibi büyük balıkları avlamayadıklarını söyleyen oltacılar istavrit gibi küçük balıklarla yetindi.

OLTADA BÜYÜK BALIK YOK

Kurban Bayramı tatilinin son gününde güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar Boğaz'a olta salladı. Ancak olta balıkçılarının çoğunun kovası boştu. Deniz suyunun henüz sıcak olduğunu ve İstanbul Boğazı'nın açıklarında ağla avlanan tekneler nedeniyle lüfer gibi büyük balıkları avlamayadıklarını belirten oltacılar istavrit, zargana gibi ağlardan kurtulabilen küçük balıkları avladıklarını söyledi. Babası ile balık tutan Sude Oymak'ın da oltası boştu. Sude, "Bugün şansım yok" diyerek henüz balık tutamadığını söyledi. Tarabya sahilinde olta atan bir vatandaş ise "2 saattir balık tutmaya çalışıyorum. Nasipten öteye yok" diye konuştu. Deniz suyunun balık avlamak için henüz sıcak olduğunu belirten Hasan Gül, yakaladığı istavritleri göstererek "Balıklar kıyıya vurmadı hala. 3-5 tane alıp gidiyoruz" dedi.

KAZIKLI YOL İNŞAATINDA BALIK AVI

Emirgan sahilinde devam eden Kazıklı yol çalışması şantiyesinde de balık tutan vatandaşlar vardı. "Balık tutmak tehlikeli ve yasaktır"  uyarısına rağmen bazı vatandaşlar oltalarını şantiye üzerinden attı.

BOĞAZDA PİKNİK YAPANLAR DA VARDI

Balık tutanların yanı sıra sahilde spor ve piknik yapanlar da vardı. Bayramın telaşından kurtulduktan sonra soluğu ailesi ile birlikte Boğaz kenarında alan Mahmut Sönmez, "Bugün de kahvaltı yaparak artık final yapıyoruz" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title