Haberler

Düzce'de Bayramı Buruk Kutladılar

Güncelleme:

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde faaliyet gösteren rulman fabrikasında bayram buruk geçti.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde faaliyet gösteren rulman fabrikasında bayram buruk geçti. Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi, Türk Metal Sendikası Bolu şubesi yönetim kurulu ve Türk Metal Sendikası Düzce İl Temsilcisi Murat Ardıç grevin 12. gününde rulman fabrikası çalışanları ile bayramlaştı.

Geçtiğimiz hafta toplu iş sözleşme sürecinde anlaşmadıkları için greve çıkan Anadolu Rulman çalışanlarına destek her geçen gün artarken Türk Metal Sendikası yönetimi de çalışanları yalnız bırakmıyor. Grevin 12. gününde buruk bir bayram geçiren Anadolu Rulman çalışanları sendika yönetimin desteklerinden dolayı teşekkür ederken grev sözcüsü Müzemmil Topkaraoğlu "Haklı mücadelemizde sağ olsunlar herkes yanımızda. Sendikamız bizleri bir an bile yalnız bırakmıyor, Cumayeri'nde herkes bizim haklı bir süreçte olduğumuzu biliyor. Bizler hakkımızı arıyoruz. İşverenin de daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Bakın bugün bayram ve bizler buruk bir bayram geçiriyoruz. Grevin 12. gününde buradayız ve hakkımızı alana kadar da burada olacağız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumayeri Düzce Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title