Haberler

Bayramda Şezlonglar Ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen şezlongların, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacağı bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen şezlongların, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacağı bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı'nda Yapraklı Koy, Susanoğlu, Kızkalesi ve Ayaş Yemişkumu plajlarında Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen şezlonglar, tuvaletler, duş ve soyunma kabinleri ücretsiz olarak hizmet verecek.

Mersinliler ve bayramını Mersin'de geçirecek olan turistler 4 gün boyunca ücretsiz olarak bu hizmetlerden faydalanarak, güzel bir bayram tatili geçirecek.

"Büyükşehir Belediyesi, plajları yeniden yapılandırıyor"

Mersin Büyükşehir Belediyesi kendisine tahsis edilen sahillerde yapılan yenileme ve işlevlendirme çalışmaları kapsamında plajlara şezlonglar, şemsiyeler, tenteler, giyinme odaları, duş kabinleri, tuvaletler ve localar inşa etti. Engelli vatandaşlar için giriş-çıkış noktası ve rampalar oluşturularak, onlara özel yürüyüş yolları, tuvaletler ve duş kabinleri yapıldı, denize rahatça girebilecekleri uygun platformlar kuruldu.

Cankurtaran üniteleri ile vatandaşların can güvenliği en üst seviyeye çıkarıldı. Asayiş sorununu ortadan kaldıracak şekilde 3 vardiya halinde güvenlik hizmeti verilmeye başlandı. Plajlarda 'güvenlik kasaları' oluşturularak denize girecek vatandaşlar için güvenli bir alan sağlandı. Hijyen ve yüksek kalite esaslarına uygun olarak kurulan modern kafe ve restoranlarda uzman personeller istihdam edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Kızkalesi Yapraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title