Haberler

Bayrama Özel Kreasyonunu Tanıttı

Güncelleme:

Son yıllarda pek çok firma ve markanın ürünlerini internet üzerinden ve instagram gibi sosyal platformları kullanarak satışa sunması yeni bir pazarın oluşmasını sağladı.

Pazarın önde gelen firmalarından biri olan Favori Reyon, bunu bir adım daha ileriye taşıyarak, ilk kez Bayram kreasyonunu müşterilerine ve toptancılarına düzenlediği bir defileyle tanıttı.

İlk kez bir instagram butiğinin defile düzenleyerek kreasyonunu tanıtmasına yönelik girişimde bulunduklarını dile getiren Favori Reyon Şirket Sahibi ve Genel Müdürü Murat Kazaz, "Sektörde ilklerden olmak başarıyı getirir anlayışını savunuyoruz ve tüm çalışmalarımızı bu anlayış ile şekillendiriyoruz. Düzenlediğimiz defile de bu anlayışın bir parçası" dedi. 3 yıldır instagram ve internet üzerinden satış yapan Kazaz "Her sene yaz modası ya da kış modası beklenir. Biz bayram için özel bir kreasyon hazırladık ve yaptığımız defile ile müşterilerimize sunduk" ifadesini kullandı. İnternet ve instagram satışında çok tecrübeli olduklarını ifade eden Kazaz: "Geniş ürün modeli ve stoklarla gelen siparişleri karşılamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken üretim ve piyasadan tedarik ağının çok güçlü olması gerekiyor. Mağazacılık satışına yönlenmemizin bir göstergesi olarak da algılayabileceğimiz defileye birçok toptan alıcı katıldı ve bayram siparişleri bereketli oldu. Murat Kazaz, yılsonuna kadar 200 Butik'e toptan mal vermeyi ve satışlarını 3'e katlamayı hedeflediklerini aktardı. İstanbul Clup CİRCUS'da yapılan defilenin organizasyonunu Ecem Aka üstlenirken 10 Manken ile 50 kıyafet tanıtıldı. Bu tip organizasyonların başta tekstil olmak üzere, piyasayı canlandırıp ekonomiye katkı sağlayacağını da dile getiren Kazaz "Farklı projeler her daim göz önünde olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title