Haberler

Bayram Ziyaretinde AK Partili Vekile Tepki, Meclis Üyesine Tokat

Güncelleme:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un bayram ziyaretinde 55 yaşındaki Demir Gülle, eski İl Genel Meclisi Üyesi AK Partili Ayhan Özçelik'e tokat attı.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'ne bağlı Tekkeönü Köyü'nde kahvede vatandaşların bayramını kutlarken, 55 yaşındaki Demir Gülle'nin tepkisiyle karşılaştı. Milletvekili Tunç'un elini, Elim sakat, size elimi veremem diyerek sıkmayan Gülle, kendisine tepki gösteren eski İl Genel Meclisi Üyesi AK Partili Ayhan Özçelik'e ise tokat attı.

"SİZE ELİMİ VEREMEM"

Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal ve partililerle Kurucaşile'de bayram ziyaretlerinde bulundu. Tunç, ilçeye bağlı Tekkeönü Köyü'ndeki kahvede vatandaşlarla tokalaşıp bayramlarını kutladı. Tunç, Demir Gülle'nin de elini sıkmak istedi. Ancak Gülle, "Benim elim sakat, size elimi veremem" dedi.

"SENİN EVİNE KİMSE GELMEZ Mİ?"

"Geçmiş olsun, yapabileceğimiz bir şey var mı?" diye soran Milletvekili Tunç, Gülle'nin, "Size gerek yok" diye cevap vermesi üzerine de "Süpersin valla, senin evine kimse gelmez mi" dedi. Gülle ise "Süperim tabii. Hemen başka bir konuya geçiyorsunuz. Çöp konteyneri ile ilgilenmiyorsunuz. Ben Başbakanlığa yazı yazdım, öyle geldi. Başbakanlığa yazmasaydım gelmezdi" diye konuştu.

TOKAT ATTI

Milletvekili Yılmaz Tunç'un yanında oturan eski İl Genel Meclisi Üyesi AK Partili Ayhan Özçelik araya girerek, Demir Bey; "Sizin inşaatınıza elektirik bağlatmak için yardımcı olduk" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Demir Gülle ayağa kalkıp, "Ne diyorsun sen" diyerek Aylan Özçelik'in üzerine yürüdü ve tokat attı. Çevredekilerin araya girerek uzaklaştırmaya çalıştığı Demir Gülle, Ayhan Özçelik'e sözlü tepkisini sürdürdü.

"BİZ BURAYA BAYRAMINIZI TEBRİK ETMEK İÇİN GELDİK"

Uzun yıllar Almanya'da işçi olarak çalışan ve birkaç yıl önce köyüne döndüğü öğrenilen Demir Gülle, daha sonra gelen oğlu tarafından eve götürüldü. Milletvekili Yılmaz Tunç da "Biz buraya bayramınızı tebrik etmek için geldik. Kusura bakmayın. Hayırlı bayramlar diliyoruz" diyerek yanındakilerle kahveden ayrıldı. Demir Gülle'nin tokat attığı Ayhan Özçelik'in şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (61)

Dingili Kopmus:

Yakismiyor Yasli-Basli Insanlara! Hangi Partiden olursa olsunYeni nesle iyi Örnek Politikacilar Istiyoruz!

18
13
yanıtYanıtla
keşke:

bu yaşa kadar terbiyesini alamamış Allah ıslah etsin. . .

28
2
yanıtYanıtla
akpkoyunları:

Yine medeniyetsiz akp koyunları :D nere baksan akp pisliği var

15
12
yanıtYanıtla
CaHillerPartisi:

okuman yazman yok herhalde yada medeniyet senin için canının istediğine tokat atmak anlamına geliyor, medeni hayatında başarılar.

yanıt0
yanıt0
CHPMALI:

muhtemelen tokat atan chp li. ama ginede akparti suçulanıyor. akparti karşıtı olabilirsinizde; ak parti karşıtlığı sizi mallaştırmasın :-)

6
19
yanıtYanıtla
Suat Kılıç:

Eline sağlık o arkadaşın, helal olsun ama düzgün vuramadı, ona bir sağ kroşe çenesinden vuracaktı, o ömrü billah bir daha akp denilen mahlukun ismini anamayacaktı.

yanıt0
yanıt0
HASAN TAHSİN:

MAL MAL DEMİŞŞİN DE MAL SEN OLMAYASIN!. . KENDİ KAFANDA BİR SENARYO KURMUŞSUN. . . ÖYLE DEĞİLSE MAL SEN MİSİN O ZAMAN. . .

yanıt0
yanıt0
vatandaş der ki:

ileri demokrasi fazla geldi. . acilen normal demokrasiye geçmemiz lazım. .

23
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BUNLAR HALKI DÖVMEYİ ADET EDİNDİLER

11
13
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Yanlış videoya baktın herhalde. . yada göz göre göre iftira atıyorsun.

yanıt0
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title