Haberler

Bayram ve Kaan, 452 Gündür Kayıp

Bayram ve Kaan, 452 gündür kayıp

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol 452 gündür aranıyor

Kayıp çocuklardan Bayram'ın annesi Adile Erol: "Umudumuzu kesmedik, bir haber gelecek diye sürekli bekliyoruz"

TOKAT - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'dan 452 gündür haber alınamıyor.

Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi'nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nazife ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinden parkta oynamak için çıktı ve bir daha geri dönmedi. Çocukların oynarken parka yakın bölgede bulunan Kelkit Çayı'na düşme ihtimaline karşı çayın suyu barajdan kesilerek arama kurtarma ekipleri tarafından aylarca süren arama çalışması yapıldı. Çocukların bulunamaması üzerine kaçırılma ihtimaline karşı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen özel ekip yüzlerce kişinin ifadesine başvurdu. Olay günü şehre giren otellerde kalanlar, olay yerine yakın bölgeden geçen araçlar üzerinde soruşturma yapıldı.

"Umudumuzu kesmedik"

Bayram Erol'un annesi Adile Erol, iki oğlundan birisi olan Bayram'ın kaybolmasının üzerinden 1,5 yıl geçtiğini ifade ederek,"Basın aracılığı ile sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Umudumuzu kesmedik, bir haber gelecek diye sürekli bekliyoruz. Her yere bakıldı ama bir ip ucuna ulaşılamadı. Allah rızası için olayı bilen gören varsa söylesin en azından çocuğumuza ne olduğunu bilelim. Gözümüz yaşlı olarak bekliyoruz bir haber gelecek" diye konuştu.

Kayıp çocuklardan Bayram Erol'un dedesi Bayram Erol, Kelkit Çayı kenarında aylarca süren çalışmalardan bir sonuç alamadıklarının henüz bir ip ucuna ulaşılmamasının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Erol, HES yakınlarında aranmayan bir toprak alan kaldığını, bu anlamda şüphelerinin devam ettiğini ifade etti.

"Torunum bir gün gelecek diye umutla bekliyorum"

Bayram Erol'un babaannesi Rukiye Erol ise torununun bir gün gelecek diye umutla beklediklerini ifade ederek,"Rüyalarımıza giriyor, göz yaşımız dinmiyor. Bizi kim yaktıysa Allah'ta onlar yaksın. Bizim gözyaşlarımızı Allah onlara versin. Çocuklara ne oldu diye her gün ağlıyorum, ırmakların kenarlarında dolaşıyorum ama bir sonuç alamıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Bayram Erol Reşadiye Çermik Tokat Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title