Haberler

Bayram Sonrası Küçük Sanayi Esnafının Yüzü Gülüyor

Eskişehir’de Küçük Sanayi Çarşısı’nda bayram sonrası otomobil tamiri ve yedek parça işlerinde hareketlilik yaşanıyor.

Eskişehir'de Küçük Sanayi Çarşısı'nda bayram sonrası otomobil tamiri ve yedek parça işlerinde hareketlilik yaşanıyor.

Durgun geçen Ramazan ayının ardından işlerinin hareketlendiğini söyleyen Küçük Sanayi'de rot-balans ustası olan Gökhan Altıntaş, uzun bir durgunluk dönemi yaşadıklarını anlattı. Ramazan sonrası işlerinin açıldığını anlatan Altıntaş, "Bayramda yurtdışındaki gurbetçi vatandaşlarımız akrabalarını ziyarete geldiler. Kendi araçlarıyla gelen gurbetçiler şehrimizdeki araç sayısını arttırdı. Böylece hem Eskişehir'deki araçlar tamir için bayram sonunu bekleyenler hem de gurbetçilerin yolda arızalanan araçları hep Küçük Sanayi'deki işleri canlandırdı" ifadelerini kullandı.

"EĞER SANAYİ'Yİ TAŞIRLARSA BİNLERCE ESNAF SIKINTI ÇEKER"

Son zamanlarda gündeme çok gelen Küçük Sanayi'nin, organize sanayiye taşınması hakkında da bir esnaf olarak görüş belirten Altıntaş, şunları söyledi:

"Burası şehirde yaşayanlar için daha ulaşımı kolay bir yer. Eğer bu Küçük Sanayi Bölgesi'ni Teksan'a taşırlarsa buradaki binlerce esnaf çok büyük sıkıntı çeker. Biz oraya da dükkan açtık, inanın ki hiç müşteri gelmiyordu. Günlük karnımızı doyuracak parayı zor topluyorduk. O taraflara hiç gelmiyorlar, Tepebaşı'ndaki bir insan oraya gitmez ki. Biz Küçük Sanayi esnafı olarak sanayinin yerinde kalmasını istiyoruz. Bir de burada müşteri alışkanlığı var. Her müşterinin kendi ustası var başka yere gitmiyor insanlar" - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Altıntaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title