Haberler

Bayram Ortaca Sahilleri ve Su Kenarları Doldu

MUĞLA'nın Ortaca ilçesi, 9 günlük bayram tatilinde, beş yıldızlı otellerden, pansiyonlara kadar tüm tesisler dolarken, deniz ve havuz kenarları dolup taştı.

MUĞLA'nın Ortaca ilçesi, 9 günlük bayram tatilinde, beş yıldızlı otellerden, pansiyonlara kadar tüm tesisler dolarken, deniz ve havuz kenarları dolup taştı.

Türkiye'nin bin 484 kilometreyle en uzun kıyı şeridine sahip ili Muğla'da, bayrama bereketi yaşanırken, Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerinin yanında en büyük ilgiyi gören yerlerden biri de dünyaca İztuzu Plajı ve Dalyan Kanalı'nın bulunduğu Ortaca oldu. Caretta Carettalar'ın üreme alanı olan İztuzu Plajı'nda neredeyse adım atacak yer kalmazken, plajın otoparkı da tamamen doldu. Deniz kıyısı yerine daha yüksek kesimleri tercih edenlerin adresi ise Yuvarlakçay oldu. Yuvarlakçay'ın buz gibi suyunda serinlemeyen tatilciler, buradaki restoranlarda yapılan kiremitte alabalığında tadına bakanlar güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Kimi tatilciler de çeşitli cilt hastalıklarına iyi gelen Dalyan Çamur Banyoları'na girdi. Sahiller, su kenarları, otellerin havuz başları ve çamur banyosunun havaların da güzel olmasıyla tatil boyunca dolu olmasının beklendiği bildirildi. Ortaca'da, dokuz günlük bayram tatilinde, beş yıldızlı otellerden, pansiyonlara kadar tüm tesislerin doluuk oranlarının yüzde 100 olduğu belirtildi.

- Ortacamuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bodrum Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title