Haberler

Bayraklı'ya Yeni Kültür Merkezi

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yatırımlarını hızla sürdürürken bunlara yenilerini de eklemeye devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yatırımlarını hızla sürdürürken bunlara yenilerini de eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ev, esnaf ve mahalle ziyaretlerinde dile getirdiği 75'inci yıl mahallesi'nde inşaa edilen çok amaçlı kültür merkezi çarşamba günü hizmete açılıyor.

Bayraklı Belediyesi'nin 75'inci yıl Mahallesi'nde hizmete açmaya hazırlandığı kültür merkezi için geri sayım başladı. İçinde düğün salonu, kütüphane, kurs merkezleri, derslikler ve semt merkezinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezi bin 200 metrekare alan üzerine 3 kat olarak inşaa edildi. 27 Ağustos Çarşamba saat 20: 00'da İzmir showband grubunun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek kültür merkezine tüm vatandaşlar davet edildi. Projenin yapım aşamasını sürekli yerinde inceleyerek, en iyi şekilde hizmete sunulmasını sağlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" diye belirtti. Kültür Merkezi ile birlikte 75'nci Yıl Mahallesi'nde yapılacak meslek ve hobi kurs çalışmaları bu merkezde rahatlıkla verilebilecek. Öğrenciler kütüphaneden, vatandaşlar da düğün salonundan faydalanabilecek.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Bayraklı'da yatırımların hızla devam ettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Kilit parke altyapı çalışmalarından, pazaryerlerine, parklara, kültür merkezlerine, spor tesislerine kadar pek çok alanda yatırımlarımız var ve imkanlarımız dahilinde de sürecek. 75'nci Yıl Mahallesi'nde bir Kültür Merkezi'ne ihtiyaç vardı. İçinde vatandaşlarımızın kullanabileceği düğün salonu, kütüphane ve katılabilecekleri kurslar olacak. Böylece önemli bir açığı daha kapatmanın sevincini yaşıyoruz. İlçemize, Bayraklılara hayırlı uğurlu olsun" diye kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title