Haberler

Bayraklı, Temizlikte Marka Oluyor

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günde yaklaşık 330 ton katı atık topluyor.

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günde yaklaşık 330 ton katı atık topluyor. Yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların ev temizliğini de yapan ekipler, ibadethaneleri de düzenli olarak temizliyor.

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz bir Bayraklı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri, günde yaklaşık 330 ton katı atık toplarken, geçtiğimiz yıl toplam 118 bin 800 ton evsel nitelikli katı atık topladı. Yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların ev temizliğini de yapan ekipler, ibadethaneleri de düzenli olarak temizliyor. Temizlik işlerindeki 21 kadın çalışan, sokakları kendi evleriymiş gibi süpürüyor. Bu durum vatandaşlarda da memnuniyet oluşturuyor.

14 BİN 457 NOKTADAN KATI ATIK TOPLADI

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında 118 bin 800 ton evsel nitelikli katı atık topladı. 7 bin noktada bulunan çöp konteynerlerini düzenli olarak dezenfekte edilerek görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçildi. Moloz ekibi geçtiğimiz yıl 11 bin 808 noktadan moloz, 2 bin 649 noktadan kullanılmayan ev eşyası olmak üzere toplam 14 bin 457 noktadan katı atık topladı. Bayraklı'da bulunan tüm cami, cem evi ve kilisenin temizliğini rutin olarak gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların evlerine giderek onların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyor.

ALO TEMİZLİK HATTI

İzmir'in en temiz ilçesi olma özelliğini korumak için çalışmalarına yenisini ekleyen Bayraklı Belediyesi, vatandaşlardan gelen dilek ve şikayetleri değerlendirmek ve daha iyi hizmet verebilmek için 'Alo Temizlik Hattı'nı hizmete sundu. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar 0232 341 41 36 numaralı telefonu arayabiliyor.

"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, temizlikte marka bir kent olduklarını belirterek, "Kurulduğumuz günden bu yana temizlik konusunda önemli yol aldık. Bu konuya başından beri ayrı bir önem veriyoruz. Sokaklarımız tertemiz. Çöpler zamanında toplanıyor. Gelen şikayet ve öneriler anında değerlendiriliyor. Sistemi oturttuk. Temizlik işleri bünyesinde kadın çalışan olması ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Kadınlarımız bu işi daha bir özenli yaptıkları bize söyleniyor. Bayraklı kadın temizlik çalışanlarına alıştı. Geri dönüşler çok olumlu. Bu durum bizi mutlu ediyor. Temizlik konusunda marka kent olduk diyebilirim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title