Haberler

Bayraklı Şarkısını Arıyor

Bayraklı Belediyesi, ilçenin binlerce yıllık geçmişinden bugüne uzanan tarihini bir eser ile hayata geçirmek için düzenleyeceği şarkı yarışmasının başvuru tarihini 30 Haziran’a uzattı.

Bayraklı Belediyesi, ilçenin binlerce yıllık geçmişinden bugüne uzanan tarihini bir eser ile hayata geçirmek için düzenleyeceği şarkı yarışmasının başvuru tarihini 30 Haziran'a uzattı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Notalara ilgi duyan herkesi yarışmaya bekliyoruz" dedi.

Smyrna'nın kuruluşundan Bayraklı olma yoluna uzanan, gelişen ve değişen Bayraklı'yı müzikle buluşturmak, geçmişten günümüze Bayraklı motiflerini birleştirmek, ilçenin tarihini, güzelliklerini tanıtmayı amaçlayan şarkı yarışmasının başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 30 Haziran olan yarışmaya besteci, söz yazarı, aranjör ve şarkıcılar katılabilecek. Gönderilen şarkıların seslendirilmemiş, ödül kazanmamış ve telif haklarının satılmamış olması şartı aranacak. Bir besteci, yarışmaya birden çok şarkıyla katılabilecek.

BİRİNCİYE PARA ÖDÜLÜ

Bayraklı'nın şarkısı yarışmasının birincisine 8 bin, ikincisine 5 bin, üçüncüsüne 3 bin lira ödül verilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı'nın bir şarkısının olmasını istiyoruz. Bunun için yarışma düzenliyoruz. Müziği ve sözleriyle Bayraklı'yı yansıtan bir şarkı arıyoruz. Notalara ilgi duyan herkesi yarışmaya bekliyoruz" dedi.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 0 (232) 345 90 91 numaralı telefon numarasından bilgi alabileceği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karabağ Bayraklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title