Haberler

Bayraklı'da 'Sokakta Satranç Var' Etkinliği

İzmir’in Bayraklı ilçesinde düzenlenen "Sokakta satranç var" etkinliğinde, aileler ve çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde düzenlenen "Sokakta satranç var" etkinliğinde, aileler ve çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki Mansuroğlu Mahallesi'nde "Sokakta satranç var" etkinliği düzenledi. Aileleriyle birlikte semt merkezine gelen çocuklar, keyifli bir gün geçirdi. Semt merkezleri ilk kez sokakta satranç etkinliğine ev sahipliği yaparken, yetkililer, fiziki koşulları uygun olan semt merkezlerinde de aynı çalışmanın yapılacağına dikkat çekti.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, satranç kurslarına yoğun ilgi olduğuna belirterek "Bayraklı'nın 27 Semt Merkezimizde satranç kursu veriyoruz. Satranca ilgi duyan sağlam bir altyapımız var. Açılan kurslar sayesinde yetenekleri de ortaya çıkartma şansı yakalıyoruz. Belirli aralıklarla satranç turnuvaları düzenleyerek çocuklarımızı teşvik ediyoruz. Sadece anne ve çocukları kapsayan kurslarımız da var. Sokakta satranç var etkinliğimize katılım yoğun oldu. Bu tür etkinlerimiz artarak sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title