Haberler

Bayraklı'da Plastikler Yuvaya Dönüşüyor

Bayraklı Belediyesi, Plastik Sanayicileri Derneği’nin (PAGDER) başlattığı sahipsiz sokak hayvanlarını sıcak birer yuvaya kavuşturan “Yuvaya Dönüşen Plastikler” sosyal sorumluluk kampanyasına dahil oldu.

Bayraklı Belediyesi, Plastik Sanayicileri Derneği'nin (PAGDER) başlattığı sahipsiz sokak hayvanlarını sıcak birer yuvaya kavuşturan "Yuvaya Dönüşen Plastikler" sosyal sorumluluk kampanyasına dahil oldu.

PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği Başkanı Erol Paksu ve PAGDER Proje Uzmanı Jale Filiz Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti. Semerci görüşmede Plastik Sanayicileri Derneği'nin (PAGDER) öncülüğünde "Sıcak bir yuva her canlının hakkıdır" sloganı ile başlatılan "Yuvaya Dönüşen Plastikler" projesi hakkında Başkan Karabağ'a bilgi verdi. PAGDER Başkanı Hüseyin Semerci, "Ülkemizde yılda 25 milyon ton plastik atık haline geliyor. Bu plastikler, çöp değildir. Defalarca ve yüzde 100 geri dönüştürülebilir. Plastik yoğurt kapları, peynir kapları, pet şişeler, deterjan ambalajları, eski plastik oyuncaklar, askılar ve damacanalar… Aklınıza gelebilecek hemen her plastik atık, bu kampanya ile yüzde 100 geri dönüştürülerek sokak hayvanları için yuvaya dönüşüyor. Bayraklı'da ilk etapta 20 kulübe ile başlattığımız işbirliğinin ilerleyen günlerde daha da büyüyeceğine inanıyoruz" dedi.

BAŞKAN KARABAĞ'DAN DESTEK ÇAĞRISI

Başkan Karabağ, Plastiklerin geri dönüştürülerek sokak hayvanları için kulübeler yapılması esasına dayanan projeyi olumlu bularak PAGDER ile ön protokol imzaladı. Başkan Karabağ, "Projeyle sokak hayvanlarına yaklaşan kış aylarında fazladan sıcak yuva kazandıracağız. Aynı zamanda geri dönüşüm gibi Dünya'nın önemle üzerinde durduğu bir konu hakkında da Bayraklı İlçesi olarak proje dahil olacağız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de katkıda bulunacaktır. Tüm Bayraklı halkını bu projeye destek vermesi için çağrıda bulunuyorum. Hayırlı olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title