Haberler

Bayraklı'da Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Bayraklı Belediyesi gıda denetim ekipleri, ilçedeki okul kantinlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Bayraklı Belediyesi gıda denetim ekipleri, ilçedeki okul kantinlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Bayraklı Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı gıda denetim ekipleri, ilçede bulunan okul kantinleri ve yemekhaneleri periyodik olarak denetliyor. Denetimlerde ekipler, kantinde çalışan personelin önlük ve hijyenik eldiven kullanımı, dolap ve diğer araç gereçlerin temizliği gibi kontrollerin dışında ruhsat kontrolü de yaptı. Belediye ekipleri ayrıca, açıkta ürün satılmaması konusunda da işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu. Yapılan kontrollerde olumsuz bir durum ile karşılaşmayan ekipler, işletme sahiplerine ayrıca teşekkür etti.

Çocuk sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda yiyecek ve içecek tüketmeleri için denetimler ekiplerimiz tarafından titizlikle yapılıyor. Bu kapsamda ilçedeki 58 okulun kantininde gerekli denetimleri gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması gerçekten sevindirici. Umarım bu şekilde devam eder. Belediye olarak denetimlerimiz sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title