Haberler

Bayraklı'da Coşkulu Bayramlaşma Töreni

Bayraklı Belediye çalışanları, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi birbirleriyle bayramlaştı.

Bayraklı Belediye çalışanları, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi birbirleriyle bayramlaştı.

Bayraklı Belediyesi çalışanları, Kurban Bayramı öncesi düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Spor salonundaki bayramlaşmada tribünler ve saha bölümü tamamen doldu. Çalışanlarla tek tek bayramlaşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, emekçilere halay çekip müjdeler de verdi. Karabağ, "Önceliğimiz çalışanların ücretlerini ödemek. Bugün ve yarın belediyede işçi, sözleşmeli, memur, yani herkes maaşlarını almış olarak bayrama girmiş olacak. İkramiyelerini almış olacak girecek. İşadamı beklesin. Esnaf bekleyebilir ama çalışanlar ne yapsın? CHP iktidarında tüm ülkeyi böyle yapacağız. 7.5 yıl geçti birkaç dışında ben asla çalışanları mağdur etmedim bize her türlü eleştiriyi yapabilirler. Ama kimseye, 'çalışanları mağdur etti' dedirtmeden bu görev süremizi tamamlayacağız" dedi.

Başkan Karabağ, birçok kişinin Türkiye'nin güzelliğini yurt dışına çıktığında fark ettiğini belirterek, "Gittiğimiz yerler 2-3 gün gözümüze güzel görünüyor; ama sonra güzel ülkemizi özlemeye başlıyoruz. Bu coğrafyayı bölmek isteyenler bizi Atatürk'ün yolundan ayırmak istiyorlar ancak o şekilde parçalayabilirler. Cemaatler ve dini örgütleri kullanarak, zaman zaman ırk ve mezhepsel ayrılıklara sokarak bizi bölmeye çalışıyorlar. Buna izin vermeyelim arkadaşlar. Bizim çocuklarımız bu ülkede yaşayacak. Duyuyorum bazen 'bu tablo böyle devam ederse, terk edeceğiz sonunda bu ülkeyi' diye. Bizim terk edilecek ülkemiz yok. Terk edenlerin halini görüyoruz. Suriyelilerin burada yaşadığı dramı görüyoruz. Bu çözüm değil. Çözüm bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesinde görmek isteyen Atatürk'ün yoludur. Siyaset sevdası içine girmiş insanlar bir kerelik kendinden başka ülkesini düşünebilmelidir. Ben milletvekili olmuşum belediye başkanı olmuşum. Olmasam ne olur? Bulunduğum mevcut partinin bir üyesi olarak kalmayı, iktidarda olan bir partinin üyesi olarak kalmayı belediye başkanlığına tercih ederim. Başkası olsun. Ben olmayıvereyim belediye başkanı ama bu parti iktidar olsun. Demokratik mevzilerimiz burası. Türkiye'nin kurtuluşu Atatürk'ün yoluysa CHP'nin yoludur. Ben belediye başkanı olmayayım üye olarak kalayım. Bu parti iktidar olsun Türkiye bölünmesin, bayrak inmesin, ezan susmasın" dedi.

Bayramlaşma törenine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Tüm Yerel-Sen Sendikası 2 nolu Başkanı Tamer Yiğit Güler, Genel-İş Sendikası 6 no'lu Şube Başkanı Emine Yılmaz, belediye bürokratları, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Hasan Karabağ Bayraklı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title