Haberler

Bayraklı'da Çok Sesli Koro Kuruluyor

Bayraklı Belediyesi, ilçede çok sesli koro kurmak için bir çalışma başlattı.

Bayraklı Belediyesi, ilçede çok sesli koro kurmak için bir çalışma başlattı.

Bayraklı Belediyesi, ilçede Türk sanat müziği, Türk halk müziği ve çocuk korosunun ardın şimdide bünyesinde ilk kez çok sesli koro kurmak için harekete geçti. Koro için başvuruların devam ederken, seçmeler ise 3 Aralık 2015 Perşembe günü saat 19: 30'da Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Yetenek seçiminin ardından oluşturulacak olan çok sesli koronun, kısa bir süre sonra ise müzik eğitmenleri eşliğinde çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türk sanat, Türk halk müziği ve çocuk korolarının verdiği konserlerle büyük beğeni topladığını belirterek, "Korolarımızı kurarken bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştik. Verdikleri her konserde salonlar tıklım tıklım doluyor. Korolarımızda emeklilerimiz, çalışanlarımız, ev hanımlarımız kısacası her kesimden vatandaşımız bulunuyor. Müziğe ilgi duyan ve yeteneğine güvenen herkesi kuracağımız çok sesli koro seçmelerine bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title