Haberler

Bayraklı'da Camiler Ramazana Hazır

Güncelleme:

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı öncesi ilçe genelinde camilerde temizlik harekatına başladı.

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi ilçe genelinde camilerde temizlik harekatına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ise eksikleri olan camilerde bakım ve onarım çalışmasını tamamladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Secdeye gelen alınların temiz bir zemine değmesi için gerekeni yaptık" dedi.

2009'da başlatılan proje çerçevesinde ilçe genelinde bulunan tüm ibadethaneleri temizleyerek İzmir ve Türkiye'ye örnek olan Bayraklı Belediyesi, bu alandaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 18 Haziran'da başlayacak Ramazan ayı öncesi Bayraklı Belediyesi temizlik ekipleri camilerde özeli bir temizlik çalışması yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü ise eksikleri olan yerlerde badana, boya, bakım ve onarımlar yaparak eksikleri giderdi.

YILIN 12 AYI TEMİZLENİYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gelen taleplere anında yanıt verdiklerini belirterek, "Yılın 12 ayı camileri, cem evlerini, kiliseyi ayırt etmeden temizliyoruz. Ramazan ayı öncesi camilerde özel bir çalışma yaptık. Şuanda ekiplerimiz temizlik işlemine devam ediyor. Ayrıca gerektiği yerlerde bakım ve onarımlar tamamlandı. Temizlik çalışmalarımız birçok belediyeye de örnek oldu. Ekip göndererek bu işi nasıl yaptığımızı anlattık. Tüm İzmir'e yayıldı. Secdeye gelen alınların temiz bir zemine değmesi için çabalıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title