Haberler

Bayraklı'da 7 Bin 126 Çocuğun Yüzü Güldü

Bayraklı Belediyesi’nin 7-17 yaş grubundaki çocukların istediği ilgi alanlarına göre beceri kazanması ve eğitimlerine katkı vermek amacıyla açtığı kurslardan bugüne kadar 7 bin 502 çocuk yararlandı.

Bayraklı Belediyesi'nin 7-17 yaş grubundaki çocukların istediği ilgi alanlarına göre beceri kazanması ve eğitimlerine katkı vermek amacıyla açtığı kurslardan bugüne kadar 7 bin 502 çocuk yararlandı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kurslarımıza olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Kapımız herkese açık" dedi.

Çocuklar satranç, İngilizce, matematik, yaratıcı drama, halk oyunları, gitar, bağlama, kişisel gelişim, bale, ritim ve tiyatro gibi kurslardan faydalandı. Bunların dışında karikatür, bilgisayar, resim ve okuma kursları da açan Bayraklı Belediyesi, 2014-2015 döneminde şimdiye kadar 2 bin 405 öğrenciye kurs verdi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara yönelik farklı alanlarda kurslar açtıklarını ve bunlara yoğun ilginin olduğunu belirterek, "Açtığımız kurslar sayesinde çocuklarımızın yetenekleri ortaya çıkıyor. Ailelerimiz evlatlarını gönül rahatlığı ile bizlere teslim ediyor. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bayraklı Belediyesi olarak başta çocuklarımıza ve tüm vatandaşlarımıza belediyenin imkanlarını seferber ederek eğitimlerine katkı sağlıyoruz. Kültür merkezleri ve semt evlerinde verilen kurslara istek doğrultusunda yeni alanlarda kurslar açıyoruz. Tüm çocuklarımızı verdiğimiz ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

SİZDE BAŞVURUN

Bayraklı Belediyesi kültür merkezleri ve semt evlerinde verilen kurslara katılarak ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmek isteyenler Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne ya da bulundukları mahallelerdeki semt evlerine şahsen ya da 0(232) 371 71 85 numaralı telefonu arayarak başvura bilirler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title