Haberler

Bayrak Yakan 2 Çocuk Yakalandı

Adana'da 9 Kasım Pazar günü ilkokulun bahçesindeki Türk Bayrağı'nın ipini keserek direkten indirip yaktıkları belirlenen 12 yaşındaki E.K. ile 14 yaşındaki M.K. polis ekiplerince yakalandı.

Adana'da 9 Kasım Pazar günü ilkokulun bahçesindeki Türk Bayrağı'nın ipini keserek direkten indirip yaktıkları belirlenen 12 yaşındaki E.K. ile 14 yaşındaki M.K. polis ekiplerince yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden duyurduğu olayda, merkez Yüreğir İlçesi'nin Yukarı Çiçekli Mahallesi'ndeki Yukarı Çiçekli İlkokulu bahçesinde bulunan Türk Bayrağı'nın, çocuklar tarafından indirildiği kaydedilmişti. Bu açıklamanın ardından harekete geçen polis, direkteki bayrağı indirip parçaladıktan sonra yakan E.K. ile M.K.'yi yakaladı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde haklarında 'Bayrak Kanununa Muhalefet ve Kamu Malına Zarar Verme" suçlarından işlem yapılan 2 çocuk adliyeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çiçekli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title