Haberler

Bayrak Sevgisini Sınıf Kapılarına İşlediler

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde bulunan Murat Hüdavendigar İlkokulu'ndaki sınıfların kapısı, Türk bayraklarıyla işlenerek, süslendi.

Okul yönetiminin öğretmenlerle birlikte böyle bir karar aldıkları öğrenilirken, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, "Değer yargılarımızı çocuklara kazandırmak adına güzel bir uygulama denildi. Öğrencilerin, vatanı, milleti ve bayrağı tanıyabilmesi için yapıldı. Çocuklarımız tarafından da güzel bir şekilde karşılandı" denildi.

"İnşallah çocuklarımız da bu bayrağın hakkını verirler"

Buraya girdiğinde kendisini bir başka hissettiğini ifade eden öğrenci velisi Yahya Karataştan da, "Benim görüşüm gayet iyi olmuş. Çocuklarımızın hepsi küçükler. En azından oradaki sembolün, oradaki resmin ne olduğunu şimdiden daha iyi anlarlar ve onların kafalarında yer eder. Kırmızısıyla, hilaliyle ve yıldızıyla bu bizim bayrağımızdır. İlerde de bunun kıymetini daha iyi anlayacaklardır. Yani şu an vatan, millet ve bayrak için canlarını verecek kadar cesaretli insanlarız. Yakın zamanda da bunun en iyi örneğini gördük. İnşallah çocuklarımız da bu bayrağın hakkını verirler. Yani bu bayrağın kıymetini bilirler. Ama çok güzel bir uygulama olmuş. Hakikatten böyle karşından geldiğimizde insanın içi bir başka oluyor" dedi.

Sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekoru

Öte yandan, sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Türk Bayraklı sınıf kapıları, paylaşım ve beğeni rekoru kırmaya devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title