Haberler

Baypazarı Kaymakamlığından Piknik

Beypazarı kaymakamı Mustafa Kaya, belediye başkanlarını, daire amirlerini ve muhtarları piknikte buluşturdu.

Beypazarı kaymakamı Mustafa Kaya, belediye başkanlarını, daire amirlerini ve muhtarları piknikte buluşturdu.

Karaşar Eğriova Milli Parkında Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya tarafından organize edilen piknikte 64 köy muhtarı ile Beypazarı merkez ve belde belediye başkanları  bir araya geldi.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya pikniklerin ilçe yönetici ve halkını birbirine yaklaştırdığını belirterek şunları söyledi:

"uzun zamandır bir araya gelemediğimiz muhtarlarımız, belediye başkanlarımız ve daire amirlerimizle bir arada olmak amacıyla bu pikniği tertip ettik. Maksadımız doğal bir ortamda bir arada olmaktı bunu sağladık. Önümüzde seçimler var. Belki bazı arkadaşlarımız seçilemeyecek.  Beldeler kapanıyor. Belde belediye başkanlarımız da olmayacak. Seçim öncesi bir arada olmayı istedik. Seçimlerden sonra tekrar seçilen muhtarlarımız ve daire amirleri ve başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Bu toplantıları bundan sonrada devam ettireceğiz."

Kaymakam Mustafa Kaya Beypazarı nüfusunun şuan 47 bini aştığını belirterek, "Bu kapsamda herkes üzerine düşeni umarım yapacaktır. İlçe nüfusunun 50001 olması önemli, çünkü oldukça kazanımlar olacak. Belediyede birçok kadrolar açılmış olacak. Beypazarı ilçe nüfusunun kısa sürede 50001'i bulacağını umut ediyor, katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kaya Beypazarı Karaşar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title