Haberler

Baymak, Malatya'da Bayi ve Tesisatçılarla Buluştu

Baymak, geleneksel hale getirdiği "Eğitim ve Tanıtım Toplantıları"nın bu sene 7'ncisini Malatya'da gerçekleştirdi. 30 Nisan 2015 tarihinde Hilton Malatya Oteli'nde düzenlenen toplantıya 200'ün üzerinde bayi ve tesisatçı katıldı.

Baymak, Türkiye çapında gerçekleştirdiği ve tüm projelerini detaylı olarak paylaştığı eğitim ve tanıtım toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşanan gelişmeleri ve yenilikleri bayiler ve tesisatçılar ile paylaşmak için yola çıkan Baymak'ın uzman yönetim ekibi, bu kez Malatya'daydı. Bayi ve tesisatçıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Baymak Ürün Müdürü Halil Özdemir ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Çetin Bitirgiç detaylı sunumlar gerçekleştirdi. Toplantıda bir konuşma yapan Baymak Genel Müdür'ü Ender Çolak, Baymak için çığır açacak önemli yeniliklerini katılımcılar ile paylaştı.

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, Baymak'ın sıra dışı projesi BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) ve yeni mağaza tasarımları hakkında bayileri ve tesisatçıları bilgilendirdi.

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak şunları dile getirdi:

"Türkiye çapında toplantılar düzenleyerek Baymak'taki tüm yenilikleri herkesle paylaşıyor ve projelerimizi en ince detayına kadar anlatıyoruz. Bu toplantılarımızda Hollanda teknolojisine sahip yeni ürünlerimizin yanı sıra son günlerde hayata geçirdiğimiz yepyeni projemiz, BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) desteğini de anlatıyor ve olumlu dönüşler alıyoruz. BES, bayilerimizin ve tesisatçıların geleceğe güvenle bakmasına destek olması için geliştirdiğimiz, Türkiye'de ilk olan bir sistem. BES desteği almak isteyen tüm bayi ve tesisatçılar Baymak'tan yoğuşmalı kombi alıp ilk çalıştırmasını gerçekleştirdiklerinde hesaplarına 80 TL yatırılacak, yüzde 25 devlet katkısı ile beraber bu miktar 100 TL'ye yükselmiş olacak.

Diğer yandan Baymak için 2015'in önemli bir diğer olayı yeni mağaza konseptleri. Baymak mağazaları, Baymak ve Brötje Orange Store isimleri ile çok çarpıcı tasarımlarla yenileniyor. Baymak ve Brötje Orange Store'lara sahip bayilerimiz gerek sundukları hizmetler gerekse sahip olacakları özellikler ile ayrıcalıklı, özel bayiler olacak." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ender Çolak Türkiye Malatya Baymak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title