Haberler

Baykanlılar Yoldan Şikayetçi

Siirt’in Baykan ilçe halkı, uluslararası güzergah olarak kullanılan Ziyaret beldesi ile Baykan ilçesi arası karayolunun onarılmasını istiyor.

Siirt'in Baykan ilçe halkı, uluslararası güzergah olarak kullanılan Ziyaret beldesi ile Baykan ilçesi arası karayolunun onarılmasını istiyor.

Karayolunun Baykan ilçe merkezinden geçen güzergahın köstebek yuvasına döndüğünü ifade eden vatandaşlar, yaz aylarında tozdan geçilemez olan yoldan geçen araçların maddi hasarlı kazalara sebebiyet verdiğini söyledi. Hakkari, Van, Bitlis illeri ile İran'a giden ağır vasıtalı araçların Baykan ilçe yolundan geçtiğini dile getiren Ahmet Nimet Erol adlı vatandaş, "İlçe karayolu 7-24 ağır vasıtalı araçların geçiş güzergahıdır. Uzun bir zamandır bakım yapılmayan yol köstebek yuvasına döndü. Bu yolu kullanan sürücüler de şikayetçi. Ağır vasıtalı araçların şehir merkezinde geçişini engellemeye dönük yapılan çevre yolu halen tamamlamadı. Yapımı iki yıldır devam ediyor. Mevcut karayolunun onarılmasını bekliyoruz. İlçe belediyesinin de toza karşı sulama yapmasını bekliyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baykan Siirt Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

FOTOĞRAF İLE HABER ÖRTÜŞMÜYOR. İNSANLARI KANDIRMAYIN. . . ASFALT YOL DAHA NE OLSUN. . .

1
0
yanıtYanıtla
taner:

şehir içi olduğu için belediye ye bağlıdır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title