Haberler

Baykan: "Cumhuriyet Tarihinde Yapılamayan Tesisleri Yaptık"

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum’da faaliyet gösteren Kayak Kulüplerine yapılan malzeme dağıtım töreninde birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum'da faaliyet gösteren Kayak Kulüplerine yapılan malzeme dağıtım töreninde birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan kayak malzemesi dağıtım töreninde konuşan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, bütün spor branşlarının yanı sıra kayak sporuna da destek verdiklerini belirterek, Türkiye'de kayak kulüplerine 2 milyonluk malzeme yardımı yaptıklarını söyledi.

TESİSLERİN DOLULUĞU BİZİM MUTLULUK KAYNAĞIMIZ

Cumhuriyet tarihinde kazandırılmış tesislerden daha fazlasını AK Parti hükümeti döneminde Türkiye'ye kazandırdıklarının altını çizen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 23 tesisin daha yolda olduğunu söyledi. Spor salonlarının ve tesislerin doluluğunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Baykan, " Erzurum'a Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın selamlarını getirdim. Bakanımızın destekleri ile Erzurum'daki kayak kulüplerine malzeme desteği sağladık. Özellikle 2011 UNIVERSIADE döneminde Erzurum'a yapılan buz salonlarını dolu görmek bizleri gururlandırıyor. Atlama Kulelerini de cıvıl cıvıl gördük. Sporcular atlayış yaparken, Erzurum halkı onların antrenmanına bile büyük ilgi gösteriyor" dedi.

HER ŞEY KULÜPLER İÇİN

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye'de spor kulüplerinin daha iyi bir ortamda faaliyet yapmaları ve onların maddi gücünü hafifletmek için bu tür destekler verdiklerini vurgulayarak, "Kulüplerimiz faaliyetlerini daha iyi yapması için seferber olmuş durumdayız. Şimdi de Erzurum'daki kayak kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Türk gençliği spor malzemesinin de en iyisine layık" şeklinde konuştu.

Kayak Malzeme dağıtımı törenine Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Uluslararası Organizasyonlar Dairesi Başkanı Hayrullah Ozan Çetiner, Spor Eğitim Daire Başkanı İsmail Gedikli, Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Çapan, Kayak Federasyonu Asbaşkanı Fatih Kıyıcı, ilçe müdürleri, şube müdürleri ve kulüp yöneticileri katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Baykan Yakutiye Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title