Haberler

Baykal Konuşurken CHP'den 2 İmalı Tweet

Güncelleme:

Son dönemlerde Türkiye gündeminin öne çıkan isimlerinden olan Deniz Baykal, canlı yayında açıklamalarda bulunurken CHP'den atılan tweet'ler dikkat çekti.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

2 İSİMDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Deniz Baykal açıklamalarda bulunurken, CHP Genel Merkezi'nin inşaatından bu yana parti binasında hayatını sürdüren 'Şero' adlı kedinin adına açılan Twitter hesabından Deniz Baykal'a yönelik imalı bir tweet atıldı. Bir diğer ilginç paylaşım da CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı'dan geldi.

"KEDİNİN BİLE YAŞLISINDAN..."

Baykal'ın, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında canlı yayında olduğu sırada atılan tweet'te, "Kedinin bile yaşlısından umut beklemeyin" denildi.

"NE HIRSMIŞ ARKADAŞ"

Öte yandan, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı da Baykal yayındayken, imalı bir paylaşımda bulundu. Akatlı, attığı tweet'te "Ne hırsmış arkadaş" yazdı.

İşte Şero hesabından atılan o tweet'ler;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zeynep Altıok Deniz Baykal Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

OMER:

Koak belediye baskanina sayin baskan sosyal demokrat olarak geldin oturdun o oturdugun koltuk bu halkin koltugu orasinin bir alraba belediyesi oldugunu biliyorsunuz aynni soy ismini tasiyan 47 ism mevcuttur kimisi kardasini kimisi kizini veyahut enistsini bacisi bacanagini bu ayibi gormiyor musunuz bir de sosyaldemokrat olacaksiniz daha soyleyeceklerim cok ama onu ileride acikliyacagim

10
0
yanıtYanıtla
1938:

Sayin baykal yanima ne zaman geleceksin, , ?

2
2
yanıtYanıtla
OMER:

Aziz koca oglunun getirmis oldugu belediye baskanlarindan iki tanesi fos cikti karsiyaka belediyesi halkin sagligi ile oynuyor sivri sinek sitmasi yapacak mazbatami babamin mezarina cakarim diyen bir baskan halkin cigerine cakiyor.?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title