Haberler

Baykal: Komşuda Yangın Var Diye Nüfusumuza Kaydetmeye Mecbur Değiliz (2)

Baykal GELENEĞİ BOZMADI, DENİZE GİRDİ

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal bu Ramazan Bayramı'nda da geleneği bozmadı. Baykal, memleketi Antalya'da bayram namazı ve meşhur serpme börek kahvaltısının ardından Akdeniz'de serin sularda yüzdü. Konyaaltı sahilinde denize giren Baykal ve eşi Olcay Baykal, poyraza rağmen yaklaşık 150 metre açıkta yüzdü.

Deniz sezonunu açtığını ve bundan sonra tam kapasite devam edeceğini belirten Deniz Baykal, "Geçen sene gibi meclis çalışmaları izin verdiği ölçüde devam edeceğiz. Gayet iyi, güzel çok memnunum. Evet poyraz var bugün, açılacağız, değişen birşey yok. Meltem, poyraz programı uyguluyoruz. 1.5- 2 saat arasında sürekli kulaç atarak denize girdiğimiz her gün denizin hakkını vermeye çalışıyoruz" dedi.

Bu yıl turizm sezonunun sıkıntılı ve sahillerin boş olduğunu kaydeden Baykal, "Maalesef Antalya'da bir yandan yangın var, bir yandan turizm sektörünün içine girdiği sıkıntı, risk, durumu sıkıntıya soktu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Olcay Baykal Deniz Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title