Haberler

Baykal-Erdoğan Zirvesi, Ümit Aslanbay'ı İşinden Etti

Güncelleme:

Baykal ile Erdoğan zirvesini, Büyükanıt ile Erdoğan arasındaki Dolmabahçe görüşmesine benzeten Halk TV yorumcusu Ümit Aslanbay kovuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Deniz Baykal arasındaki görüşme çarpıcı yorumlara konu oluyor. Halk TV yorumusu Ümit Aslanbay, Baykal ile Erdoğan zirvesini, emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Erdoğan arasındaki Dolmabahçe görüşmesine benzetti. Aslanbay'ın canlı yayında yaptığı yorumlardan sonra Halk TV'den kovulduğu öğrenildi.

"BÜYÜKANITLI ZİRVEDEN FARKI YOK" DEDİ İŞİNDEN OLDU

Baykal'ın Erdoğan ile koalisyon konusunda görüşme yapmasının yanlış olduğunu vurgulayan Aslanbay, kapalı kapılar ardındaki görüşmelerin Erdoğan-Büyükanıt arasındaki Dolmabahçe görüşmesinden farkı olmadığını söylerken, Baykal'ın ne konuşulduğunu detaylı bir şekilde açıklaması gerektiğini kaydetti. Aslanbay'ın Baykal'a dönük eleştirilerinden sonra Halk TV'den kovulduğu öğrenildi.

İşte Aslanbay'ın canlı yayındaki o sözleri:

"HER ŞEY ORTAYA SERİLMELİ"

"Burada yapılan görüşme noktasından virgülüne kadar bilinmeli. Sayın Cumhurbaşkanı ne istemiştir Sayın Baykal'dan, neyin aracısı olarak görevlendirmiştir. Bunlar açıklanmalı. Herhangi bir şaibe hem CHP'ye hem Sayın Baykal'a zarar verir.

"DOLMABAHÇE'Yİ HATIRLAYIN..."

Dolmabahçe görüşmesini hatırlayın. Hâlâ konuşmuyor muyuz? Erdoğan ile Büyükanıt ne konuştu hâlâ bunların üstüne bir sürü spekülasyon yapılıyor. Doğru ya da yanlış hâlâ konuşuluyor.

"YANİ NE KARIŞIYOR İŞE?"

Yani bu koalisyonu falan neden karıştırıyor anlamadım. Yani dese ki Meclis Başkanı olarak vekaletini almak için konuştuk, koalisyonu falan da ben bilmem dese tamam. Ama şöyle izlenim edindim falan, bunlar nasıl laflar...

"BU SAYGISIZLIK ORTADAN KALKMAZ"

Bu kapalı kapılar ardında yapılan bir takım görüşmeler yanlış. Şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi verdim diyor. Bu da saygısızlık, bu da manzarayı kurtarmaz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Büyükanıt Ümit Aslanbay Deniz Baykal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

HKESK:

Doğru söyleyeni akp kovar

5
20
yanıtYanıtla
Mehmet AYVAZ:

Memleketinin Cumhurbaşkanına saygısı olmayan bi milletin geleceği şüphe altındadır. Karaktersiz sen kimsinki Cumhusbaskanı böyle bişeye karar verebilirmi diyebiliyosun

8
11
yanıtYanıtla
DADAŞŞ:

BAYKAL SEN NE ONURSUZ BİR İNSANSIN. SENİN SAYENDE SİYASİ HAYATI YENİLENEN VE BUGUN C. BAŞKANLIĞINA OTURTUGUN İNSAN BİR KASETLE REZİL KEPAZE EDEN KİŞİYLE YENİDEN GÖRÜŞECEK KADAR MAKAM VE KOLTUK SEVDALISIYMIŞSIN. MAKAM ŞEREFİN ÖNÜNE GEÇMİŞ. YAZIK YAZIK:

6
8
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Adam doğruyu söylemiş, kırk köyden kovulsa da söyledikleri doğru, Erdoğan ve 17/25 Aralık hadiseleri tüm bu huzursuzluklara sebep oldu, Erdoğanın Anayasal yetki sınırlarına çekilmesi gerekiyor, AKP nin ve Hükümetin başkanı Sayın DAVUTOĞLU dur, Erdoğan akıllanmadı hala DAVUTOĞLUNU sütoğlan ve küçükenişte yaftalarına muhatap ediyor, bıraksalar belkide DAVUTOĞLU ile diğer partiler gayet güzel çözecek, ülkeye huzur gelecek, ama yok olmuyor, 17/25 Aralığın suçluları fitne peşindeler

8
6
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

Yav arkadas anlamiyorum bu milleti halk tv yi o kadar akp ye kiziyodunuz tirana laf atan kovuluyor diye baykal a laf atani kovmussunuz e ne farkiniz kaldi uzun adamdan ? Bu ulkede kimse dusunceleri isinden olmadan aciklayamayacakmi

8
5
yanıtYanıtla
AHISKALITÜRK:

BAYKAL MEMLEKETİ DÜŞÜNMÜŞ OLMALI KOYUNLAR ANLAMAZ

5
7
yanıtYanıtla
Ali Ünal:

Ümit Aslanbay''ın Halk Tv de ki işine son verilmiş. Gerçekten ayıp başkalarının yaptığınını aynısını siz yapıyorsunuz. Ozaman sizin ne farkınız var.

10
2
yanıtYanıtla
DEVLETADABI:

şu memlekette akil siyaset izleyen 3 kişi say deseler 1- ABDULLAH GÜL 2- DEVLET BAHÇELİ 3 DENİZ BAYKAL derim 10 tayyibi 20 kıldaroglunu 50 selocanı cebinden çıkarırlar kurban olun. ABDULLAH GÜL GÖREVE :D

5
6
yanıtYanıtla
MP:

Bu ikilinin ilk şaibeli görüşmesi değil bu, kim bilir ne planlar kurmuşlardır gene.

6
5
yanıtYanıtla
gören adammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Basın kendini toplum ve devletin üstünde görüyor, 100 kişinin öldüğü habere 3 saniye ayırırken bir gazetecinin yere düşüp yaralanmasına 18dakika,ayırdıgı gibi, devlet içinde olması gerekenlerin de açıklanmasını istiyor,Derin devlet tek Avrupada var, aksi u tarz konuşamaz basın,,Türk basını kendini önce Mesih, sonra Allah ilan ederse şaşırmayın...

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title