Haberler

Baykal: Tarım Bakanlığı'nı Kesin Almalıyız

Güncelleme:

CHP Eski Genel Başkanı Baykal, "Hedefimiz tek başına iktidar olmak ama oldu da bir koalisyon hükümeti olursa kesin olarak Tarım Bakanlığı'nı bizim almamız gerekiyor." dedi.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'da yaptığı konuşmada "Hedefimiz tek başına iktidar olmak ama oldu da bir koalisyon hükümeti olursa kesin olarak Tarım Bakanlığı'nı bizim almamız gerekiyor. Bu ülkenin kalkındırılması için çiftçinin durumunu düzeltmek gerekiyor." açıklamasında bulundu.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2'nci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal, Korkuteli İlçesi'nde seçim çalışmalarına katıldı. İlçe binasında partililerle buluşan Deniz Baykal, daha sonra Kızılcadağ, Manay, Osmankalfalar, Kırkpınar, Taşkesik, Sülekler ve Dereköy mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Dolaştığı mahallelerde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Baykal, hasta ziyareti yaptı, ikram edilen gözlemeyi yedi.

"TARIM BAKANLIĞI'NI ALMAMIZ GEREKİYOR"

Gezilerindeki konuşmalarında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Deniz Baykal, "Hedefimiz tek başına iktidar olmak ama oldu da bir koalisyon hükümeti olursa kesin olarak Tarım Bakanlığı'nı bizim almamız gerekiyor. Bu ülkenin kalkındırılması için çiftçinin durumunu düzeltmek gerekiyor. Biz çiftçiye gereken önemi vermiyoruz. Tarıma zamanında Koç Holding girdi, devasa araziler alıp domates ekmeye başladı ama 2- 3 yıl sonra baktı zarar ediyor, vazgeçti. Siz koskoca Koç'un başaramadığını başarıyorsunuz. 'Tarım battı' diyorlar ama böyle bir şey yok. Bu ülkede tarım batmadı, sadece çiftçi battı. Hiç batan tohumcu, fideci gördünüz mü? Ben görmedim. Tarımdan herkes çok ciddi paralar kazanıyor hatta zengin oluyor, ama çiftçinin durumu giderek kötüleşiyor. İşte biz bu durumu düzelteceğiz" diye konuştu.

"BAKTI DAVUTOĞLU İLE BU İŞ OLMUYOR..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korku sardığını söyleyen Deniz Baykal, "O da anladı tek başına iktidar olamayacağını, baktı, gördü Ahmet Davutoğlu ile bu iş olmuyor. İndi meydanlara garip bir şekilde miting yapıyor" dedi.

CHP'NİN SEÇİM VAATLERİNE DEĞİNDİ

CHP'nin seçim vaatlerinden de bahseden Deniz Baykal, Büyükşehir Yasası'nı kaldırıp, köylere statüsünün geri verileceğini anlattı. Emekliye 2 maaş ikramiye verileceğini ve asgari ücretin 1500 lira olacağını kaydeden Baykal, "Siz oyunuzu verin, sonra bu vaatler yapılmazsa hep beraber yakasından tutup indirmesini de biliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Baykal Kızılcadağ Korkuteli Antalya Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ SENİ KARNECİ:

BENCEDE BAYKAL BRAVO SANAA BRAVOOO MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ SENİ. . . . . . . . . ENERJİ BAKANLIĞIN YAPTIĞIN DÖNEMDE BEN ÇOCUKTUM TÜP KUYRUĞUNA GİRİYORDUM. . . . . SANA SAYDIRIYORDU MİLLET ALKIŞLIYORDU YANİ. . . . ŞİMDİDE 80 YAŞINDA TARIM BAKANI OL EKMEĞİ KARNEYE BAĞLA ÖYLEMİ DİYORSUN SEN ŞİMDİ. . . DİYORSUN BEN TECRÜBELİYİM YANİ MİLLET KÜFÜR ETSEDE YERİM DİYORSUN. . . BRAVO SANA MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ 80 YAŞINDAKİ TARIM BAKANI BAYKALI. . . .

14
8
yanıtYanıtla
ManisalıMobil-IOS:

Ah garibim sen alsan alsan kaset Bakanlığı'nı alırsın tarım kim CHP kim gerçi oşur almayı iyi bilirsinizya

8
10
yanıtYanıtla
REALİST:

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNİ. . BUNLARDAN HİÇBİRŞEY OLMAZ. . .

9
9
yanıtYanıtla
Gede Bajer Mobil-IOS:

Sen ancak Kaldırım Bakanlığı'nı alırsın veya 23 nisanda sembolik bakan olursun

9
5
yanıtYanıtla
KANUN KOYUCU:

1947 YILINDA ÇİFTÇİNİN EKİNİNİ DENİZE DÖKTÜNÜZ GİBİ BİR SİYASETİ ÖZLEDİNİZ DEMEKKİ

6
8
yanıtYanıtla
kafkas kartalı:

AÇ tavuk kendini pensilvanya kümesinde zanetti

9
5
yanıtYanıtla
vatanmobilWeb@haberler.com:

Oylar CHP Ye

4
9
yanıtYanıtla
zorMobil-ANDROID:

nah alirsiniz..

10
3
yanıtYanıtla
Cin Mobil-IOS:

Niye bu memlekette çok hayvan OLDUĞUNU yeni mi anladın Türkiye'nin baş belalısının biri de sensin bir türlü anlamıyorum koltuk sevdası değilse ne bu 75 Yaşında sende Türkiye'nin beklentisi ne olabilir ......

6
6
yanıtYanıtla
REAL:

Bu adam hala hangi yüzle konuşuyor gene birilerini milletvekilimi yapacak acaba

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title