Haberler

Baykal'dan Meclis Başkanlığı Seçimiyle İlgili Bomba MHP İddiası

Güncelleme:

CHP milletvekili Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı seçiminden önceki gece MHP ve CHP Grup Başkanvekillerinin görüştüğünü, Yusuf Halaçoğlu'nun "Grubu serbest bırakacağız." mesajını verdiğini söyledi.

CHP Milletvekili Deniz Baykal, Meclis başkanlık seçimlerinde MHP'nin tavrını eleştirdi. Seçimlerden bir gün önce iki partinin grup başkanvekilinin bir araya geldiğini anlatan Baykal, Ahmet Hakan'ın ısrarı üzerine isim verdi. Baykal, o ismin MHP'li Yusuf Halaçoğlu olduğunu söyledi.

BOMBA İDDİA

CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı seçimleriyle ilgili çok çarpıcı bir bilgiyi paylaştı. Baykal, "Gece bizim bir grup başkanvekilimiz, MHP'nin resmi bir yetkilisiyle buluştu. Ve o ona, 'Bir sıkıntı yok, kutlarız. Baykal seçilebilir. Çünkü biz serbest bırakacağız grubu dediğini; o görüşmeden kısa bir süre sonra Grup Başkanvekili benim evime gelerek bunu bana söyledi. Sabah ise bu tabloyla karşılaştık" dedi. Baykal, o görüşmeleri gerçekleştiren kişilerin adını da açıkladı.

YUSUF HALAÇOĞLU - LEVENT GÖK GÖRÜŞMESİ

Deniz Baykal, o görüşmede yer alan MHP'li kişinin Yusuf Halaçoğlu olduğunu, CHP'li olan kişinin ise Levent Gök olduğunu söyledi.

BAHÇELİ'NİN TAVRI ŞAŞIRTMIŞ

MHP'den gelen bu haberi Türkiye için önemsediklerini; ancak bir kaç saat sonra Bahçeli'nin söylenenin tam aksine açıklamalar yaptığını kaydeden Baykal, tarihi bir fırsatın kaçırıldığını ifade etti.

YUSUF HALAÇOĞLU: GRUBU SERBEST BIRAKACAĞIZ DEMEDİM

Programa telefonla katılan Yusuf Halaçoğlu ise, kendisinin Levent Gök'e "Grubu serbest bırakacağımız mesajını vermedim. Bizim kendi adayımızın İhsanoğlu olduğunu aktardım. Hiç bir şekilde grubumuzun serbest bırakılacağına dair hiç bir mesajım olmadı. Bunu ya Levent Bey, yanlış aktardı kendisine ya da etik olmayan bir davranış söz konusu" dedi.

LEVENT GÖK DE KONUŞTU

Bunun üzerine Levent Gök de programa katıldı. Gök, "Bahçeli'nin son tur ile ilgili yaptığı açıklama sonrası biz de bir arayışa giriştik. Hatta HDP de bu arayışa girdi. Ne yapabiliriz arayışına girdik. Halaçoğlu, Genel Başkanlarının açıklamasını iyi okumadığımızı söyledi. HDP'nin Deniz Baykal'a desteğini açıklaması halinde kendilerinin Deniz Baykal'a oy vermeyeceklerini belirttiğini söyledi. Ben de bunun üzerine HDP ile görüştüm. MHP'nin bu hassasiyetini anladıklarını belirttiler. Ben de bütün bu görüşmelerin sonucunda ortaya çıkan tabloyu aktardım." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Deniz Baykal Levent Gök Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (131)

TR-61.A.çatlı50Mobil-IOS:

MHP doğrusunu yaptı. Allah bu ülkede sizlere koltuk şansı vermesin aksi takdirde AKP yi bile mumla aratırsınız. Hdp li hainler grubundan farkınız yok.

46
37
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Yusuf Halaçoğlu yalancı biri ona güvenilmez Kürtlere Türk Alevilere Şaman demişti böyle insanlar Türkiye de tarihçi Prof oluyor yazık

36
25
yanıtYanıtla
BUGÜN YARIN:

Bugün Hdpkk ile kol kola Mhp ye saldıran Chp liler yarın öbürgün yine Hdpkk ile birlikte askerimize saldırırsa hiç şaşırmam. . .

29
29
yanıtYanıtla
AzerbaycanMobil-IOS:

Gardaşlar mhp akpnin bekçisi olmuş sizlere diyem

38
20
yanıtYanıtla
ElnurMobil-IOS:

Mhp gozden gitti artik Turkum ama hdp nin dik durusu var bizi kiler halen peynir ekmeklen akilli olmaya calisiyolar Resmen rte ye verdiniz yine

40
17
yanıtYanıtla
din görevlisi:

akp anketçileri bile bile gerçeği yansıtmiyorlar. erken seçimde akp ful götürür.

17
34
yanıtYanıtla
diyarbakirli:

mhp yalan partisi zaten ırkcılık yapiyor ne gerek var

25
24
yanıtYanıtla
Ferhat:

MHP sizin gibi bir din düşmanınımı destekliyecek sandınız hahaha MHP OLMAKTAN ONUR DURUYORUM

29
19
yanıtYanıtla
cemsir:

helal olsun mhp ye durusu mükemmel hayinler meclisi bosalsın en kısa zamanda erken secim ppk millet vekilleri dısarı chp kücük muhalefet mhp ana muhalefen bu olana kadar devam

14
32
yanıtYanıtla
APTAL KAFA:

Mhp iste normal hem namusu serefine yemin edecekler bir haftada ne namusu deyip cikacaklar bunlar boyle

19
25
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title