Haberler

Baykal'dan Esnaf Odası'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'yi ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, AESOB Başkanı Adlıhan Dere'yi ziyaret etti.

Baykal, Antalya için, Antalya esnafının sorunlarına çözüm amacıyla birlik ve oda başkanları ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

Bir Antalyalı olarak, Antalya piyazını çok sevdiğini belirten Baykal, sık sık evinden çıkıp esnaf lokantalarında yemek yediğini, esnafın derdini dinlediğini belirterek, "Antalya'nın tamamı turizmle ilişkili. ya turizmden ekmek yiyor, ya da esnaf turizmden kazananların alışveriş yaptığı yer oluyor. Biz de sohbetlerimizde biriktirdiğimiz sorunların çözüm planlarını yapıyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Baykal, uzun süredir gündemde yer almayan balık halinin balıkçı esnafının en öncelikli sorunu olduğunu dile getirerek, balık hali ve balık pazarının acil gerekli olduğunu ifade etti.

AESOB Başkanı Dere ise, Baykal'ın önerilerine katıldığını söyledi. Dere, "Antalya'nın siyasi tarihinin en önemli figürlerinden biri olan, uzunca bir dönem CHP Genel Başkanlığı da yapmış olan değerli büyüğümüzü burada görmek bizi onurlandırdı. Önceliğimiz, turizm esnafının içinde bulunduğu kriz ortamından çıkmasıdır. Önümüzdeki süreçte bu taleplerde gündemimize alınacaktır." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Baykal Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title