Haberler

Baykal: Bu İktidar Uzatmaları Oynuyor

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Serik İlçe binasında yaptığı konuşmada, "Bu iktidar uzatmaları oynuyor" dedi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Serik İlçe binasında yaptığı konuşmada, "Bu iktidar uzatmaları oynuyor" dedi.

Deniz Baykal ve CHP Antalya Milletvekilleri, CHP Serik İlçe Örgütü'nde partililerle bir araya geldi. Ziyarete Deniz Baykal'ın yanı sıra, milletvekilleri Arif Bulut, Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, CHP eski Antalya İl Başkanları Ömer Melli, Özer Ülken, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş, Abdurrahmanlar Belediye Başkanı Yusuf Gizli ve partililer katıldı.

Deniz Baykal, burada yaptığı konuşmada, Ak Parti Hükümeti'ni, terör, dış politika, Suriye politikaları ile ilkokula başlama yaşı konusunda eleştirdi. Amerika'dan gelen talimatlarla dış politika yapıldığını iddia eden Baykal, bunun sonucunda da Türkiye'nin komşuları ile arasının kötü olduğunu belirtti. Terörün artmasının arkasında ise hükümetin tutarsız politikaları ve komşuları ile ilgili dış politikasının yattığını savunan Baykal, gündemdeki 'akil adamlar' konusunu da eleştirdi.

66 aylık çocukların okula başlaması konusunun dünyanın hiçbir yerinde olmadığını aktaran Baykal, "Eli kalem tutar hale gelmemiş, tuvalete gider hale gelmemiş minicik yavruları devlet olarak annesinin kucağından, yuvasından alıp da ne yapak istiyorsun? Ne var bunun altında? Hangi hesap var?" dedi.

"Bu iktidar artık uzatmaları oynuyor" diyen Baykal, "Bu hükümetin en güçlü gibi gözüktüğü şu halde bile birdenbire bir bahanesi çıkacak. Bu bahane 4+4+4 mü olur, Suriye sorunu mu olur, anayasayı değiştireceğim inadı mı olur? Bir şey çıkar ne olacağı belli olmaz" diye konuştu. - Antalya / Serik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Baykal Antalya Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title