Haberler

Bayırbucak Türkmenlerine Tek Kırma Tüfeğini Göndermek İstedi

Kazan Belediyesince Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyasına katılan vatandaşlar destek veriyor.

Kazan Belediyesince Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyasına katılan vatandaşlar destek veriyor. İlçede oturan 53 yaşındaki Servahdi Alıcı da baba yadigarı olan 60 yıllık tüfeğini Bayırbucak Türkmenlerine bağışlamak istedi.

Ak Parti Genel Merkezi'nin Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyasına Kazan Belediyesi de destek verdi. Kampanyaya vatandalar kışlık giyim ve ayakkabı ile ısıtıcıların yanı sıra un, tuz, şeker, yağ, makarna, bal, battaniye, oyuncak gibi ürünlerle destek verirken, bir haftada 2 TIR dolusu yardım toplandı. Yardım kampanyalarının toplandığı merkezde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, paketleme yapan çalışanlara yardım etti.

Bağış yapmaya gelenler arasında bulunan Servahdi Alıcı da babasından kalma tek kırma av tüfeğini, Bayırbucak Türkmlenleri için vereceğini söyledi. Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Servahdi Alıcı'ya teşekkür edip, "Bunun yerine selamınızı gönderelim" diyerek tüfeği kabul edemeyeceklerini belirtti. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lokman Ertürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title