Haberler

Bayır Bucak Türmenlerine Bayrampaşa'dan Yardım Köprüsü

Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center çalışanlarını Bayır Bucak Türkmenleri'ne gönderilmek üzere hazırladıkları 2 TIR dolusu insani yardım malzemesi dualarla uğurlandı.

Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center Kuru Gıda Hali çalışanları, Bayır Bucak Türkmenleri'ne 2 TIR dolusu insani yardım malzemesi toplandı. İçerisinde konserve, pirinç ve çabuk tüketilebilir gıda malzemelerinin yer aldığı malzemeler, Mega Center'dan dualarla yola çıktı. Bayır Bucak Türkmenlerinin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplanan malzemelerin uğurlama törenine, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in ve Mega Center Başkanı Kemal Kılınç katıldı.

TIR'ların yola çıkmasından önce bir açıklama yapan Başkan Aydıner, Bayır Bucak Türkmenleri'nin acil yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek, " Orada bir katliam yapılıyor ve onlar oradan sürülüyorlar. Şu anda onlar evsiz barksız bir duruma düşmeye başladılar. Orada biliyorsunuz ki bir koridor açılıyor. Bizlerde onlara gıda yardımı yapmak üzere bir karar aldık. Bu karar çerçevesi içerisinde de ilk etapta 2 TIR yardım yapmak istedik. TIR'ların her birisinde 25 ton gıda malzememiz var. Birinci TIR'ımız da peynir, konserve gibi 2'inci TIR'ımızda ise orada rahatça yiyebilecekleri sıkıntı olmayacak ürünlerimizi yerleştirdik. Bu malzemelerin içerisinde aklınıza gelebilecek her türlü rahatça yiyebilecekleri konserve türü ürünlerimiz var" dedi.

Mega Center Başkanı Kılınç ise yardımlarını devam ettireceklerini vurgulayarak, " Esnafımız her zaman onların yanlarında olacaktır. Allah'tan umudumuz, beklentimiz bu savaşın bir an önce durması ve bu gariban insanların gerçekten kendi yuvalarına tekrardan dönmeleri ve bu insanların boşu boşuna ölmemeleridir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atila Aydıner Bayrampaşa Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title