Haberler

Bayındır Belediyesinden Ova Yolları Hamlesi

Güncelleme:

Bayındır Belediyesine bağlı Fen İşleri ekibi, Yakacık Mahallesindeki ova yolunu temizleyerek ulaşımı kolaylaştırıyor.

Bayındır Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri ekibi Yakacık Mahallesi'ndeki ova yolunu temizleyerek ulaşımı kolaylaştırıyor. 5 km'lik uzunluğu kapsayan çalışmada yaklaşık 1.5 metrelik dolgu yapıldı. 10 gündür çalışmalarını sürdüren ekipler 3 km'lik bölümü bitirdi.

Konu ile ilgili bilgi veren Yakacık Mahallesi Muhtarı Abdullah Gezelge; "15 sene boyunca köyde bekçilik yaptım. Hayatım boyunca Yakacık'ta yaşadım. Eskiden beri ova yollarında çok sıkıntı çektik. Yollar eski ve taşlıydı. 10 gündür 3 kamyon ve 1 greyder yollarımızın düzenlenmesiyle ilgili çalışıyor. Umuyorum ki bu yeni düzenleme ile çiftçimiz, tarlalarına sorunsuz ulaşacak" dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli ise, üreticinin ulaşım sorununu çözmeye gayret gösterdiklerini, bu konuda kendilerine gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını ifade ederek, "Yöremiz tarım memleketi. Üretici zaten zor şartlarda üretim yapıyor. Biz ise onlara destek oluyoruz. Belediye olarak her zaman üreticimizin yanında olacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title