Haberler

Bayık, Çimdelli'de temaslarda bulundu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Çimdelli Mahallesi'nde vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Burada 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan Bayık, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Çimdelli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi. Belediye hizmet ekibiyle birlikte Çimdelli Mahallesi'nde yaptığı ziyaretler kapsamında Çimdelli Ortaokulu'na da ziyarette bulunan Bayık, okulun çeşitli eğitim ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacaklarını söyledi.
Çimdelli Mahalle Muhtarı ile birlikte okul ziyaretinde bulunup idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, özellikle 15 Temmuz'da yaşananlara dikkat çekerek, eğitime daha çok önem verilmesi gerektiğini ifade etti.
Bayık, "Devlete, vatana, millete, bayrağa sahip çıkmanın bilincinde olma yolu sadece vatansever öğretmenlerin yetiştireceği nesillerle mümkün olacaktır. Herkesin yapması gereken tek şey; üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını hain emelleri olanlara karşı korumaktır" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title