Haberler

Bayern Münih, Ousmane Dembele İçin Yanlış Menajerle Görüştü

Güncelleme:

Alman devi Bayern Münih, bu sezonki performansıyla dikkat çeken Ousmane Dembele için yanlış menajerle görüşünce oyuncuyu Borussia Dortmund'a kaptırdı.

Bayern Münih geçen yaz Ousmane Dembele'yi kadrosuna katmaya çalışmış fakat yanlış menajerle görüşmeler yapınca oyuncuyu Borussia Dortmund'a kaptırmış.

Geçtiğimiz yaz 15 milyon Euro karşılığında Rennes'den Dortmund'a giden Dembele, önceki sezonki 12 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti. Sarı-siyahlılarla beş yıllık uzun bir kontrata imza atan genç yıldız şimdiye kadar Dortmund'un altı maçının beşinde ilk 11 çıktı ve 1 gol atıp 2 asist yaptı.

ESKİ MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜLER

Ancak Fransız oyuncu pekala Bayern forması da giyiyor olabilirdi. SportBild'in haberine göre kırmızı-beyazlıların sportif direktörü Michael Reschke, oyuncunun eski menajeri Badou Sambague'yle görüşmek yerine şu anki menajeri Marco Kirdemir'le bağlantı kursa Dembele farklı bir takımda olabilirdi.

Habere göre iki takım da 2015 yılının sonlarında görüşmelere başlamış ve kazanan doğru menajerle görüşen Dortmund oldu.

Bu sene kadrosuna kattığı Emre Mor ve Dembele gibi genç yeteneklerle dikkat çeken Dortmund ligin altı haftasında dört maçını kazanıp iki maçını kaybederek Bayern ve Hertha Berlin'in arkasında üçüncü sırada bulunuyor.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Rennes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title