Haberler

Bayern Münih, Mesut'lu Arsenal'i Gole Boğdu

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Mesut Özil'in formasını giydiği Arsenal'i 5-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Bayern Münih, deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Arsenal'e evinde gol yağdırdı. Lewandowski'nin coştuğu maçta Panzerler Arsenal'ı 5-1 mağlup etti. Mesut'un attığı bir gol topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle iptal edildi.

İLK YARIDA 3 GOL

Topladığı 6 puan ve gol averajıyla Olympiakos'un önünde H grubunda lider olan Alman kulübü Bayern Münih, deplasmanda 2-0 yenildiği İngiltere'nin Arsenal takımını konuk etti. Bayern Münih, Lewandowski'nin 10, Müller'in 29 ve Alaba'nın 44. dakikada attığı gollerle ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-0 önde gitti.

ROBBEN GİRER GİRMEZ GOL ATTI

Sakatlığı nedeniyle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyen Hollandalı kanat oyuncusu Robben, 54. dakikada oyuna girmesinden saniyeler sonra Bayern'in skoru 4-0'a getirmesini sağladı.

ARSENAL'İN TEK GOLÜ GIROUD'DAN

Arsenal, 69. dakikada Giroud'nun kaydettiği golle farkı 3'e indirdi. Fakat Bayern Münih, 89. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Müller'in golüyle sahadan 5-1 galip ayrıldı. Puanını 9'a yükselten Bayern Münih, liderliğini sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları;

E GRUBU

Barcelona 3 - 0 BATE Borisov
Roma 3 - 2 Bayer Leverkusen

F GRUBU

Bayern München 5 - 1 Arsenal
Olympiakos 2 - 1 Dinamo Zagreb

G GRUBU

Chelsea 2 - 1 Dynamo Kiev
Maccabi Tel Aviv 1 - 3 Porto

H GRUBU

Gent 1 - 0 Valencia
Lyon 0 - 2 Zenit St. Petersburg

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Mesut Özil Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

senin hakkından barca gelir ''BAYAN münih''

11
16
yanıtYanıtla
HpmMobil-IOS:

Mesut beş para etmez zaten, abartmayın bu kadar

13
6
yanıtYanıtla
kırşehir:

AMMA ABARTTINIZ BAYAN MÜNİH İ. . . . . . . . . .

4
8
yanıtYanıtla
MAHONİ:

HER SENE BARCELONA REAL MADRID BAYERNI İZLEMEK ARTIK TAT VERMİYOR BUNLARIN ARASINA BAŞKA TAKIMDA GİREMİYOR ESKİDEN DOĞU AVRUPADAN BİR TAKIM GELİR SÜRPRİZ YAPARDI ŞİMDİKİ KAPİTALİST DÜZENDE O DA KALMADI ADAMLAR PARAYI BASIYOR DÜNYADAKİ EN İYİ TOPÇULARI ALIYO BİZE DE İZLEMEK KALIYO

7
1
yanıtYanıtla
engin:

mesut arsenalda çok kötü oynamaya başladı. futbolda bunlar var. bu sene arsenal mesutu yollar kesin. Sondurak olarak Türkiyeye gelebilir mesut

6
0
yanıtYanıtla
can:

Mesut candir.

2
3
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Özil´in attigi gol önce kabul edildi sonrada Bayern Münihin antrenörünün itirazi ile o gol iptal edildi. Hakemin salakligi. Ben büyük ekranda o gole baktim, Özil´in dirsegi topa degmedi. Bunlarda hakem satin almaya basladilar artik. Zaten kulüp baskanida vergi yolsuzlugundan hapiste. Beckenbauer´inde FIFAda bir kac milyon Euro alip bazi olaylara göz yumdugu iddia ediliyor.

2
0
yanıtYanıtla
murat:

mesut her zaman iyi arsenelli oyuncularda hayat yok

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ulan maç yorumunun altına bile siyaset yerleştirmişssiniz arkadaş .

1
0
yanıtYanıtla
hollandali:

Anca baska takimda oyna sen robben en iyi futbolcularimiz milli takibi biraktigi icin zaten bu hale geldi hollanda futbolu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title