Haberler

Bayern Münih, Hakan Çalhanoğlu'nu İstiyor

Güncelleme:

Fatih Terim'in Milli Takım'dan dışladığı Hakan Çalhanoğlu için Bayern Münih 25 milyon Euro'luk teklif sundu.

Beşiktaşlı Gökhan Töre ile yaşadığı olaydan dolayı Fatih Terim'in Milli Takım'dan dışladığı yıldız futbolcu transferin en büyük gözdelerinden biri haline geldi... Alman basını, Bayer Leverkusen'de çok etkileyici bir performans sergileyen genç yıldız için Bayern Münih'in resmi teklifte bulunduğunu yazdı.

25 MİLYON EURO'LUK MÜTHİŞ TEKLİF

Bayern'in Hakan için Leverkusen'e tam 25 milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu yazan gazete ve internet siteleri, "Fakat Leverkusen yönetimi 'yetersiz' diyerek bu müthiş teklifi geri çevirdi. Çünkü Hakan'ın piyasası son 1 yıl içinde müthiş artmış durumda" yorumunu yaptı. Fakat Bayern Münih yönetiminin yeni sezonda Türk yıldızı mutlaka kadroda görmek istediği ve önümüzdeki yıllarda yeni bir teklifle Leverkusen'in kapısını çalacağı ifade ediliyor.

BAYERN, TEKLİFİ YÜKSELTECEK

Alman basını, son yıllarda Bundesliga'da yıldızı parlayan tüm isimleri kadrosuna katan Bayern'in Hakan Çalhanoğlu'nu da mutlaka transfer edeceğini belirtiliyor... Dortmund'tan Lewandowski ve Götze'yi alarak uzun süre gündemde yer alan Bayern'in gerekirse Hakan için teklifini 35 milyon Euro'ya kadar çıkarabileceği de iddialar arasında. 22 yaşındaki futbolcu sezon başında 14.5 milyon Euro'ya Hamburg'tan transfer olmuştu.

REAL MADRID'TE ÇOK RAHAT OYNAR!

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt geçtiğimiz günlerde Hakan Çalhanoğlu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Schmidt, "Çok genç ve inanılmaz bir potansiyele sahip. Bence Real Madrid'te bile rahatlıkla oynar. Onu elimizde tutmakta çok zorlanacağımız kesin bir gerçek" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

anti terimMobil-ANDROID:

beyinsiz terim. super yetenegi almadi..milli takimi yakti

12
25
yanıtYanıtla
süloMobil-IOS:

fatih terim bence vatan haini. kişisel egosu o kadar zirve ki vatan menfaati ne ? milli takımın hali ortada ama adam hala devletin parasını yiyiyor maas adı altında

17
1
yanıtYanıtla
Leyla Can:

Bundan aylar önce Terimo Hakkinda Yazdiklarim vardi, Aynen dedigim cikdi, Bu Adamin disladigi Sporcu Ya cok Yetenekli , yada Cok Salak, ama Ortak bi noktalari var , terime Boyun egmeyen Agam Pasam cekmeyen Sporcu isderse Neymar Olsun terimo Aninda Keser fisini, Bu zihniyetle Yillardir Türk Futbolumuz Ayaklar Altinda Kaldi , Bide Varolan Takimdaki Sporcularda Artistlerin Önde gideni ; mac baslamadan Maci Birakirlar , Kaybedince Gece Kulüplerinde eglenirler.

17
1
yanıtYanıtla
ABIZER:

terime biyatci degilse tabiki dislar ukede tayip erdogan bir fatih terim iki kendisine biyat etmiyenleri herzaman dislamislardir yoksa bu kadar paralari nasil alacaklar vede calacaklar

14
4
yanıtYanıtla
nevsehirliMobil-ANDROID:

hakan gibi bir oyuncu milli takim kadrosunda yer almis olsa, suan Türkiye milli takimi cok daha iyi yerlerde olur. Eger almanci zihniyetin den dolayi fatih terim hakani kadroya almiyorsa, bilsinki Gurbetci Türkler, Türkiye de yasayan Türkler den cok daha Vatanina Milletine bagli. Umarim Avrupa top kosturan bir cok yetenekli Futbolcumuzu yakinda kadroda görürüz. basta hakani. yoksa milli takimdan bisey olmaz.

13
0
yanıtYanıtla
LEV:

tek hakan degil, en iyi savunma oyuncumuz Ömer Topragi da cagirmiyor, Hakanla beraber Bayer Leverkusende oynuyor

yanıt0
yanıt0
arapm@m.m:

Allah aşkına lev ömer nasil iyi topçu çok pas hatası yapiyor.

yanıt1
yanıt0
PragMobil-ANDROID:

Fatih Terim iyi olsaydi Avrupada olurdu. Geldigi gibi geriye döndü. Kapikuleyi gecemez. Cünkü avrupada o tip insanlara prim vermezler.

12
0
yanıtYanıtla
ismailmobilWeb@haberler.com:

Terim bu sekil turk futbolunu gelistiriyor. Hersey asmak lazim.kesmek lazim terime terime guvenmemek.lazim..

10
2
yanıtYanıtla
BIKTIK BU YILBAŞI HİNDİSİNDEN:

ulan bu boş beleş adamdan ne zaman kurtulacağız.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title