Haberler

Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması'nın Son Başvuru Tarihi...

Güncelleme:

Türkiye genelinde lise ve dengi okul öğrencilerinin katılabileceği yarışma hakkında daha detaylı bilgi için www.bayer.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Bayer : Daha İyi Bir Yaşam İçin Bilim

Bayer, temel olarak sağlık ve tarımla ilgili Yaşam Bilimi alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer ; aynı zamanda inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratmayı amaçlamaktadır.

Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. 2015 yılı itibarıyla 117 bin çalışana ve 46,3 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer'in, yıllık sermaye harcaması 2,6 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 4,3 milyar Avro düzeyindedir. Bu verilere, 6 Ekim 2015 tarihi itibarıyla Covestro adıyla borsada bağımsız bir şirket olarak yapılandırılan ileri teknoloji polimerleri biriminin rakamları da dâhildir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Bayer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title