Haberler

Bayer Ağaçlandırma Kampanyası

Bayer, topluma ve doğaya faydalı projeler üretme hedefiyle başlattığı "Ağaçlandırma Kampanyası" ile Türkiye'nin ağaçlandırılmasına destek veriyor.

Bayer Türk Tüketici Sağlığı İş Biriminin, ÇEKÜL Vakfı ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında, 31 Aralık 2015 tarihine kadar eczanelerden satın alınacak gıda takviyesi ve kozmetik ürünleri (Supradyn, Bepanthol, Redoxon, Priorin) , İzmir'in Ödemiş ilçesinin Bozdağ beldesinde bulunan 7 Ağaç Ormanları'nda fidan dikilmesine destek olacak. Projede yer almak ve fidan dikimine katkıda bulunmak için ürünlerin kutularında bulunan barkodların eczaneye teslim edilmesi yeterli.

Bayer'in katkılarıyla 2015 yılının başından bu yana 7.000 fidan dikilmesini sağlayan kampanya, 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Satın alınan ürün bedelinin belirli bir miktarı ÇEKÜL vakıf fonuna aktarılacak. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için www.bayer.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Bayer : Daha iyi Bir Yaşam İçin Bilim
Bayer, temel olarak sağlık, beslenme ve ileri teknoloji ürünleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer aynı zamanda; inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. Ekonomi, ekoloji ve sosyal sorumluluk, Bayer'in kurumsal amaçları içinde aynı önem derecesindedir. 2014 yılı itibariyle 118.900 çalışanı ve 42,2 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer'in, Ar-Ge harcaması ise 3,6 milyar Avro'ya ulaşıyor. Daha fazla bilgiye www.bayer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Ödemiş İzmir Bayer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title