Haberler

CHP'li Baydar'dan Özlem Çerçioğlu'na Ziyaret

Güncelleme:

CHP Aydın Milletvekili Baydar, Aydın Büyükşehir Belediyesinin ilk Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, 30 Mart yerel seçimleri sonucu yüzde 44 oy oranı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu'nu makamında 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun moral gerek Aydın'da gerekse Ankara'da moral kaynağı olduğunu belirten Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, "Aydın'ın gelişip kalkınması için Sayın Başkanımızın her türlü projesinin arkasında ve takipçisi olacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ağız tadı iel görev yapmsının en büyük dilek ve temennileri olduğunu ancak, fesih edilen İl Özel İdaresi'nin mal varlığının hiç adil olmayan bir şekilde dağıtıldığını kaydeden Baydar Özlem Çerçioğlu'na hitaben yaptığı konuşmada "Önderliğinizdeki çalışmalar ve performansınız ile Aydın'da güzel bir başarıya imza attık. Bu başarınızdan dolayı gerek şahsım gerekse örgütümüz adına tebrik etmek için geldim. Ankara'da arkadaşlarımız sizin nezdinizde bizleri de kutladılar. Moral kaynağı oldunuz. İlçe belediye başkanlarının da üzerinde almış olduğunuz oylardan dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz. Her türlü projenizin arkasında ve takipçisi olacağız. Ağız tadıyla görev yapmanızı diliyoruz" dedi.

"BAŞARI SADECE BENİM DEĞİL HEPİMİZİN BAŞARISI"

Seçimlerin geride kaldığını ve zamanın hizmet zamanı olduğunu belirterek oldukça mütevazı bir tavır sergileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların güvenine layık olmaya azami gayret göstereceğini belirtti. Dün mazbatasını aldığını ve yasa gereği ilk 5 gün içersinde Meclis toplantısını yapacaklarını belirten Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın gelişip kalkınması için daha çok çalışacaklarını belirterek "Bu sadece benim değil hepimizin başarısı. Uyum içinde çalıştık. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim amacımız hizmet etmek. Üzüm yemek kesinlikle bağcıyı dövmek değil" diye konuştu.

"AYDIN'IN 7 MİLLETVEKİLİNE DE ÇAĞRIDA BULUNDU"

Seçimlerin geride kaldığını ve bundan sonra tek hedefin halka daha iyi ve kaliteli hizmet olması gerektiğini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, basın aracılığı ile siyasi parti farkı gözetmeksizin Aydın'ın tüm milletvekillerine çağrıda bulundu. Çerçioğlu konuşmasında "6360 sayılı kanun kapsamında Büyükşehir olan Aydın'da İl Özel İdaresi kapandı. İl Özel idaresinin yapacağı işleri bundan sonra biz yapacağız. İl Özel İdaresi'nin personelinin yüzde 95'i mal varlığının ise yaklaşık yüzde 2'si Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Halkın daha iyi hizmet alması ve Aydın'ın Aydın ile büyükşehir olan Denizli, Manisa gibi illerden ayrı tutulmaması en büyük temennimiz. Bu anlamda siyasi parti ayrımı yapmaksızın Aydın'ın tüm milletvekillerine çağrıda bulunuyorum. Bu şehir hepimizin. Aydın'ı ve Aydın halkını mağdur etmeyelim" ifadelerine yer verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ziyaretinin ardından, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ı Büyükşehir Belediye Binası'nın 6. katında tahsis edilen makamında ziyaret eden CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Efeler Beleidyesi'nin de ilk Başkanı unvanına sahip olan Özakcan'ı tebrik etti. Her iki başkan da Baydar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalara başladıklarını ifade ettiler.

Ziyarette, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve parti yöneticileri, Efeler Belediye Meclis üyelerinin bazıları hazır bulundu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Lütfi Baydar Özlem Çerçioğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title