Haberler

Bayburt Valisi Ustaoğlu Köyleri Ziyaret Etti

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, bazı köyleri ziyaret etti.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, bazı köyleri ziyaret etti.

Ustaoğlu, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ile Taht, Dövmekaya, Kavakyanı ve Alapelit köylerine ziyaretlerde bulundu.

Taht köyünü ziyaretinde köy muhtarı Nuri Kobal'dan bilgi alan Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerin sıkıntılarını yerinde görmek ve çözüm üretmek için çeşitli ziyaretler yaptığını söyledi.

Köy ziyaretlerine önem verdiklerini ifade eden Ustaoğlu, şöyle devam etti:

"Taht köyümüz ilimizin en güzel köylerinden birisi. Gördüğüm kadarıyla kalabalık da bir köyümüz. Hizmetler nüfusa göre illerimize geliyor. İl Özel İdaresi kendi yağıyla zor kavruluyor. Maliye Bakanımız Naci Ağbal'ın olması bu noktada bizler için büyük bir şans. Zaman zaman başımız sıkıştığında ciddi katkılarını hemen alıyoruz ama illerimize merkezden hizmet için gönderilen ödenekler nüfusa göre gönderiliyor. Onun için de bizim ilimizin bu noktada buna ciddi olarak ihtiyacı var. Burada bir aile ya da bir kişiyi bile göz ardı etmeden bu işe eğilmemiz gerekiyor."

Ustaoğlu, daha sonra Dövmekaya ve Kavakyanı'nda köylülerle bir araya geldi.

köy sakinlerinin sorun ve isteklerini dinleyen Ustaoğlu, son olarak Alapelit köyünde de çeşitli istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde, Vali Ustaoğlu ve beraberindekilere ilgili birim amirleri de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Ayhan Yusuf Elçi AK Parti Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title