Haberler

Bayburt Üniversitesi Rektörünün Hayatını Kaybetmesi

Erzurum'da kaldığı lojmanda bileklerini kestikten sonra balkondan atlayan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Gökhan Budak, toprağa verildi.

Erzurum'da kaldığı lojmanda bileklerini kestikten sonra balkondan atlayan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak, toprağa verildi.

Olur Merkez Camisi'ndeki cenaze törenine AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, Bayburt Vali Vekili Ali Gökay, AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, Olur Kaymakamı Ömer Çimşit, Olur Belediye Başanı Rüstem Polat, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, öğretim üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Budak'ın cenazesi ilçe mezarlığına defnedildi. Daha sonra taziyeleri kabul eden Budak'ın babası Ali Budak, "Cenazeye katılan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Erzurum'da kaldığı lojmanda bileklerini kestikten sonra 4. kattaki dairenin balkonundan atlayan Budak, kaldırıldığı Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Murat Yıldız / Zehra Melek Çat

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - ERZURUM

Kaynak: AA / Güncel

Bayburt Üniversitesi Gökhan Budak Ali Budak Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title