Haberler

Bayburt'ta Yaşayan Engelliler İçin Duisburg'da Yardım Gecesi Düzenlendi

Bayburt'ta yaşayan engelli vatandaşlar için Almanya'nın Duisburg şehrinde yardım gecesi düzenlendi.

Bayburt'ta yaşayan engelli vatandaşlar için Almanya'nın Duisburg şehrinde yardım gecesi düzenlendi.

"Bayburt Engelliler Gecesi" adı altında düzenlenen yardım gecesinden elde edilecek gelirin, Bayburt'ta bulunan engelli vatandaşlar için Bayburt'a gönderileceği açıklandı.

"Aramızda Engel Yok" sloganıyla Duisburg'da bulunan Akkurt Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yardım gecesine, çoğunluğunu Duisburg'da yaşayan Bayburtluların oluşturduğu yardım sever vatandaşlar katıldı. Yardım gecesinde bazı engelli vatandaşlar da hazır bulunurken, görme engelli müzisyen Aykut Korkut'un sahnede seslendirdiği eserler davetlilerden büyük alkış aldı.

Düsseldorf Başkonsolosluğu'ndan konsolos Ahmet Ergen, Ardahan Posof Kültür ve Dayanışma Derneği(POYAT) Genel Başkanı Ercan Özcan, Türk Alman Yardım Sevenler Derneği Başkanı Necmiye Öztürk, Kapadokya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümün Uluç, Ankaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Yalçın ve Köln Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği'nden yöneticiler de, yardım gecesinde hazır bulundu.

Yardım gecesini organize eden Halil Zengin, Melike Neslihan Kalkan ve Fatih Demir, "Bayburt Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bayburt Memnume Evsen Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile görüşüldü ve o kurumlardan gelen ihtiyaçlar üzerine böyle bir yardım gecesini gerçekleştirdik. Amacımız ihtiyacı olan vatandaşlarımıza el uzatmaktır, etkinliğe destek veren sanatçılara, sponsorlara ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Yardım gecesinin eğlence bölümünde daha çok Bayburt yöresi türküleri seslendirilirken, davul zurna eşliğinde Bayburt yöresi halk oyunları da pistte yerini aldı. Geceye destek veren sanatçı Ahmet Baydaroğlu, Sinan Yılmaz, Necdet Koç ve Grubu, Su Perisi, Yılmaz Çelik ve Aykut Korkut sahne aldı. - Elcivan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title