Haberler

Bayburt'ta Askerlik Şubesi Önünde Şüpheli Paket Alarmı

Güncelleme:

Bayburt'ta, jandarma lojmanları ile askerlik şubesi karşısına bırakılan şüpheli paket fünyeyle patlatıldı. Paketten battaniye çıktı.

Bayburt'ta, jandarma lojmanları ile askerlik şubesi karşısına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Vatandaşlar durumu polise bildirdi. Paket fünyeyle patlatıldı. Paketten battaniye çıktı.

HEMEN POLİSİ ARADILAR

Cumhuriyet Caddesi'ndeki jandarma lojmanları ile askerlik şubesi karşısında duvarın üzerine bırakılmış paketi fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

PAKET PATLATILDI

Bölgeye gelen polis ekipleri, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanları geniş güvenlik önlemi altına aldıkları alanda paketi fünyeyle patlattı.

BATTANİYE ÇIKTI

Paketin, sarılı halde bir battaniye olduğu tespit edildi. Bayburt Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin alanda yaptıkları çalışmaların ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bayburt Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

sinem özyurt:

hdp ye oy verecek vatan hainlerine duyurulur . bunlar yine barajı geçerse millette huzur bırakmayacaklar şimdiki halinizi mumla aratacaklar . aklınızı başınıza alın türkiyeyi müdafa için türk milletini korumak için hükümeti destekleyin eski huzur ortamı devam etsin.

9
13
yanıtYanıtla
dehset:

La usam orasi adamin has yeri orda vukaat olmaz heleki torerle ilgili hic bise olmaz aman

13
5
yanıtYanıtla
rteMobil-ANDROID:

yinemi bayburt?

4
11
yanıtYanıtla
hoca:

Bayburt sevdiğimin memleketi oranın insanları hastır dürüsttür

11
4
yanıtYanıtla
pkk lılar müslümansa kürtler ne oluyor:

Nasıl mhp türklerin haklarını savunmadığı gibi hatta türk haklarına tecavüz ettiği gibi kandan beslenen hdp ve firavun demirtaşta kürtlerin haklarına tecavüz ediyor. Ayrıca chp, alevilerin haklarını savunuyor ayağına alevilerin haklarına tecavüz ediyorlar. Bu böyle biline.

5
8
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

ola bayburt bi ayaklanursa us bestene diserden gelmis var. hepsini sureller.

4
4
yanıtYanıtla
GAZİ Mobil-ANDROID:

BAY. .81 İLİN SADECE BAYBURT UN İSMİNİN BAŞINDA VAR. .ÖNEMİNE BİNAEN. .

4
4
yanıtYanıtla
CcCMobil-IOS:

Ulan ne terörü olayı olur ne başka bişey bayburt candır...

8
0
yanıtYanıtla
komando:

olur olur. .

3
4
yanıtYanıtla
Ziya Mobil-IOS:

Bayburt ta terör olmaz ınşaallah

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title